FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

Incredibil: pariuri suspecte pe Vişina Nouă şi Caracal!

Meciurile din ligile inferioare sunt cel mai uşor de manipulat
Meciurile din ligile inferioare sunt cel mai uşor de manipulat

Articol de - Publicat miercuri, 24 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 23 august 2011 22:29

Săptămîna trecută, la Alexandria şi Vîlcea, s-au pariat sute de euro pe cote colosale ale echipelor oaspete, acestea calificîndu-se mai departe.

Într-o perioadă în care în România există tot mai multe suspiciuni în privinţa unor rezultate dubioase tocmai din cauza pariurilor, săptămîna trecută s-a petrecut un lucru cu totul ieşit din comun la nişte meciuri din faza a treia a Cupei României.

Casa de pariuri SuperBet a fost singura din România care a pus cote pentru acele jocuri, iar la agenţiile din Alexandria şi din Rîmnicu Vîlcea s-au pariat sume de ordinul sutelor de euro pe victoria lui Vişina Nouă la Alexandria, cotă 11, şi pe succesul lui Caracal pe terenul lui Oltchim Rm. Vîlcea, cotă 3,80.

Cum s-au terminat meciurile? Caracal a cîştigat clar, scor 3-0, iar Vişina Nouă a condus pînă în minutul 89, cînd a încasat un gol stupid, dar s-a calificat după prelungiri şi penalty-uri. Cei din Alexandria s-au prezentat cu biletul ca să încaseze banii, însă cota era valabilă pentru 2 solist după 90 de minute, nu pentru calificarea lui Vişina Noua. Nici cei din Vîlcea n-au putut încasa cîştigul deoarece unul dintre celelalte 5 meciuri obligatorii care mai trebuiau adăugate pe bilet, dar nici unul cu o cotă mai mare de 1,03, n-a ieşit.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
alin_ro
alin_ro  •  24 August 2011, 11:07

nasol baaaaaa cand numai aveti stiri socante, fabuloase si incredibile cu jiji bfecali. trebuie sa va scoateti singuri banii pe ziua de azi, dar cum? simplu, ati descoperit voi 2 meciuri cu echipe de prin liga coishpe si gata, ati puso de-un articol senzational. mai mult ca sigura ca oricine vrea, se poate angaja la gesepe, mai ales acu cand s-a scos bacul din cerintele de angajare.

alin_ro
alin_ro  •  24 August 2011, 11:07

baaaaaaaa, iti sta mintea in loc cand vezi ce hal de articole publica astia.

rramo
rramo  •  24 August 2011, 09:51

Remus Răureanu . esti beton bai agariciule cu articolul asta

Vezi toate comentariile (10)
Comentează