FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO, AZI, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Încurcă-lume la Petrolul - Dinamo » Răzvan Lucescu e Mister X, Flavius Stoican e Mister 1-0

Articol de , - Publicat duminica, 30 martie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 martie 2014 22:41

Istoria confruntărilor directe dintre Lucescu junior şi Dinamo a fost marcată de episoade dure, care au dus de la prietenie la duşmănie


Răzvan a crescut şi a fost crescut să devină într-o zi antrenorul lui Dinamo. Anii au trecut şi fiul lui Il Luce n-a mai ajuns în Ştefan cel Mare, deşi a fost ofertat în 5 situaţii să preia echipa roş-albă. Azi, va fi iar adversarul "cîinilor", al căror fan era în tinereţe. Duelurile antrenorului Lucescu cu Dinamo au fost marcate de convulsii, aceasta înaintea plecării pe o perioadă de aproape doi ani în Qatar.

Certuri
1. În 2004/'05, Lucescu jr. şi roş-albii s-au încurcat reciproc, iar după meci s-a lăsat cu conflicte. Au remizat în etapa a 26-a, 2-2, în Ştefan cel Mare, după ce Dinamo a condus în două rînduri, punctul fiind adus de golul lui Burdujan în minutul 90, la o mare eroare a lui Lucian Goian. Rezultatul a distanţat-o pe Steaua la 4 puncte de Dinamo şi la 5 puncte de Rapidul lui Răzvan, iar titlul s-a dus în Ghencea.

2. Meciul care a dus la ruperea relaţiilor dintre Răzvan şi Borcea. În returul 2008/'09, în penultima etapă, Braşovul a bătut la Bucureşti pe Dinamo, 2-0! După, scandal monstru, acuze, jigniri, ameninţări. Titlul a mers la Urziceni!

3. În 2012, la ultima partidă în România, înainte de a se exila în lumea arabă, Lucescu junior a pierdut finala Cupei în faţa "cîinilor", 0-1, gol Scarlatache. Înţepături după partidă, ironii.

În perioada 2004-2009, în confruntările lui Răzvan cu Dinamo ieşeau spectacol şi festival de goluri chiar. Ultimele două dueluri din campionat s-au terminat cu un scor, 0-0, drag tehnicianului de 45 de ani. Lucescu, alias Mister X, se va duela acum cu Stoican, alias Mister 1-0, antrenorul dinamovist fiind recunoscut pentru scorurile strînse pe care le înregistrează cînd bate formaţia sa.

611063-dueluri.jpg


4 victorii şi tot atîtea eşecuri are antrenorul Lucescu contra "cîinilor". Mai sînt 3 remize care completează tabloul celor 11 confruntări

"Mă îngrijesc să nu-i las pe băieţi să cadă după cele trei remize consecutive. Glumind puţin, Petrolul era, dinaintea mea, echipa cu cele mai multe egaluri, am mai venit şi eu, vă daţi seama ce iese!"
Răzvan Lucescu, antrenor Petrolul

611067-caseta.jpg

"Promit să marcăm!"
Răzvan Lucescu e convins că azi va învinge: "Duminică, batem pe Dinamo. Am fost în vestiar şi le-am zis băieţilor: «Trebuie să acceptăm că nu trecem printr-o perioadă bună, dar e nevoie să rămînem uniţi! Cea mai mare bucurie a noastră e că avem un meci în campionat, imediat, în care să arătăm ce putem». Vom şi marca, ne vom descătuşa. Promit să marcăm!".

Material didactic pentru Flavius
Ca să-i motiveze pe propriii fotbalişti în vederea confruntării de la Ploieşti, Stoican le va scrie pe tablă, la Săftica, declaraţiile omologului său, Răzvan Lucescu. "Antrenorul Petrolului a zis că o va bate pe Dinamo. O să folosesc chestia asta ca să le ţin un discurs băieţilor, să-i «ating» la orgoliu. Au mai zis mulţi că ne bat şi au terminat cu capul plecat", s-a confesat dinamovistul colaboratorilor săi.

Motivaţia lui Zicu
Adus ca o vedetă în iarnă la Ploieşti, Ianis a început să fie apostrofat de către o parte a suporterilor Petrolului. Lucescu nu l-a mai introdus titular cu Astra, în Cupă, însă ar vrea să mizeze pe el din primul minut cu Dinamo, avînd în vedere că, deşi a jucat pentru "cîini", machedonul are dor de revanşă în faţa fanilor roş-albilor, cu care a avut conflicte deschise. "Am vorbit şi cu Zicu, i-am zis că nimeni nu-i va da încredere cum ar vrea, dar trebuie să lupte, să arate cine este, să arate că are valoare", a comentat tehnicianul.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
pronosportblog.blogspot.ro
pronosportblog.blogspot.ro  •  30 Martie 2014, 16:28

deci 1x sau o-1 goluri?

dlq1
dlq1  •  30 Martie 2014, 15:19
Postat de englezu pe 30 Martie 2014, 09:12

Bai Gogomane, fa analize pe video si arata-le ce greseli fac jucatorii !!! Auzi, Mister (!?); de unde si pana unde ?

MISTER adica taina de nepatruns cam asta ar fi STOICAN. Daca Lucescu baga rezervele Petrolului si le pune cum stie el pe 2 linii nu ii bate Dinamo nici in 35- 40 de meciuri !!

dlq1
dlq1  •  30 Martie 2014, 15:15
Postat de boboc331 pe 30 Martie 2014, 09:40

Flavius, joaca cu Bilinski si TUCU din primul minut. Daca tot spune-ti k este reconstructie atunci sa fie si cu mentalitate de a juca un fotbal frumos si nu sa stam 80min sa ne aparam. Daca Tucu intra in locul lui Serban (nu k nu are valoare,dar poate intra in locul lui Boubacar sau Elton pe parcurs). Joaca fotbal STOICAN.

Poate intra si cu 12-13 fotbalisti pe teren, ca daca vrea si are chef ZICU si vrea sa ii puna la colt va fi vai de ei !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close