FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - DINAMO 0-0

Inegalabil! Lecție de istorie predată de Ionuț Popa: "Am făcut ședințe cu jucătorii mei despre Revoluție și despre moartea Regelui Mihai"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 22:09

Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli, a analizat în stilu-i caracteristic remiza obținută de echipa sa pe teren propriu cu Dinamo, 0-0. Totodată, antrenorul bănățenilor a dezvăluit că le-a predat jucătorilor săi două teme importante din istoria României.

"Îi felicit pe jucători. Vreau să vin cu două amănunte cu care m-am confruntat în această săptămână. Am avut două ședințe teoretice cu jucătorii, una privind Revoluția și una privind viața și moartea Regelui Mihai. Jucătorii mei s-au prezentat excelent la acese două lecții, vreau să-i felicit. Le dau 10 jucătorilor mei pentru cunoștințele istorice. 

Îmi exprim dragostea pentru toți bucureștenii și românii care au participat la înmormântarea Regelui. I-am cunoscut în 2001 și pe Rege și pe Regină, la Săvârșin, am suferit extraordinar după moartea lui, atât eu cât și echipa mea. 

Referindu-mă la joc, am dominat jocul, pe un teren foarte greu, desfundat. Pentru fotbalul prestat azi, jucătorii merită nota 8. Mie îmi acord nota 5 ca să pot să trec examenul.  Dinamo are jucători valoroși, mi-au plăcut Mahlangu, Katsikas și Hanca. Din echipa mea mi-au plăcut toți jucătorii. 

A fost un an împărțit în două părți. Am obținut rezultate neașteptat de bune în prima parte, iar în a doua parte am așteptat să vină rezultatele bune", a declarat Ionuț Popa, la Look TV. 

Vezi aici cronica meciului ACS Poli Timișoara - Dinamo 0-0
VIDEO de la meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
andrei.f
andrei.f  •  19 Decembrie 2017, 13:39

Precis că Popa a fost, pe vremea comuniştilor, un bun propagandist la cercurile de învăţământ politico-ideologic !

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Decembrie 2017, 11:54
Postat de haideusicfr pe 19 Decembrie 2017, 11:51

De acord ,dar vinovatul principal a fost Ceausescu. El n-a inteles cele ce a incercat Gorbaciov sa-i spuna .Singurul. Norocul nostru sa zic asa ,ca geografic ,Romania face parte din Europa. Altfel deveneam un fel de Corea de Nord. Dupa ce ca n-a priceput, a mai scos si armata in strada cu echipament de razboi.

Am vazut filmul documentar cu intalnirea de la Malta. Dintre Gorbaciov si Bush sau Reagan ,nu mai tin minte. Americanii au intervenit in Panama ,rusii in Romania. Erau pregatiti sa intre cu armata cu tot sa-l dea jos pe Ceausescu.Aveau acceptul americanilor. Norocul nostru (vorba vine!) ca n-au intrat .Ca nu mai ieseau.

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Decembrie 2017, 11:51
Postat de Calm Arius pe 19 Decembrie 2017, 11:04

"AU IZBUCNIT-O" NU A IZBUCNIT! SA DAM CEZARULUI CE-I AL... KGB-ULUI! AIA AU FACUT TOT TEATRUL...PE SPINAREA TMISOAREI... DIN PACATE! REALIST VORBIND

De acord ,dar vinovatul principal a fost Ceausescu. El n-a inteles cele ce a incercat Gorbaciov sa-i spuna .Singurul. Norocul nostru sa zic asa ,ca geografic ,Romania face parte din Europa. Altfel deveneam un fel de Corea de Nord. Dupa ce ca n-a priceput, a mai scos si armata in strada cu echipament de razboi.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează