FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Inexplicabil

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2007 00:00

Arbitri banateni au comentat gestul violent al lui Ganea

Gestul lui Ganea a provocat stupoare in rindul cavalerilor fluierului banateni. "In intreaga mea cariera, chiar si la meciurile de judet pe care le-am condus, nu am vazut asa ceva. E socant! Am tinut foarte mult la Ganea ca jucator, pentru sufletul pe care il pune in joc, dar nu pot sa inteleg gestul lui. Sint timisorean, tin cu Poli, dar,indiferent de ce s-a intimplat acolo pe teren, gestul lui Ganea e condamnabil. Nu discut circumstantele, nu am vazut ce s-a intimplat la acea faza, ca a fost echipa hartuita, se poate discuta, dar oricum gestul nu il inteleg", a spus fostul central Sorin Altmayer.
Arbitrul Tiberiu Lajos a pus izbucnirea pe seama limbajului violent din fotbal. "Aceasta atitudine poate fi si rezultatul campaniei derulate in ultima vreme, a violentei verbale manifestate la adresa arbitrilor. E pacat ca s-a ajuns aici si speram sa nu degenereze in continuare, sa nu fie preluata si de altii. Personal, pina acum nu am mai intilnit astfel de incidente, am ramas socat", a adaugat Lajos.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează