FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Influență vs. bani: război total între MM Stoica și Anamaria Prodan! Cum încearcă cei doi să-l facă pe Becali să aleagă noul antrenor de la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 11:50

Nicolae Dică pleacă de la FCSB fiindcă n-a fost capabil să peticească un lot ca un palton de lux cu găuri.

Cel mai scump vestiar din România a alcătuit rar o echipă după criteriile obișnuite, cu fiecare jucător distribuit în rolul lui obișnuit, antrenorul a fost obligat să jongleze cu improvizații dintre cele mai năstrușnice.

Găurile nu contează

În derby-ul cu CFR, extrema dreaptă Roman a jucat fundaș stânga. De-a lungul stagiunii, mijlocașul Filip a fost stoper, tot fundaș central a jucat și apărătorul lateral Morais. Brazilianul a mai apărut și ca închizător, alt post pe care nu-l mai ocupase până să ajungă la FCSB și să fie nevoie de el ca jolly-joker într-o formulă care nu conținea fotbaliști pentru toate pozițiile de pe tabla din vestiar.

Problemele concrete nu l-au salvat pe Dică și nu-i sperie pe pretendenții la jobul care se eliberează după demiterea lui Nicolae. E chiar bătaie mare pentru banca FCSB, așa cum a fost întotdeauna. Nici ordinele din lojă, care-l transformă pe A1 într-un secund al patronului, nu alungă CV-urile.

MM îl vrea pe Teja

Reghecampf, Mihai Teja, Dan Alexa sunt numele pe care le-a pomenit Becali, concurenții pentru rolul de "principal" care primește schimbări în timpul meciurilor de la Luțu. În afara numelor de tehnicieni, în competiție mai sunt și non-antrenori. Mihai Stoica și Anamaria Prodan. Și între ei doi se dă bătălia pentru banca pe care o eliberează Dică, pentru că managerul și impresarul sunt certați și se întrec acum să-l convingă pe Becali și să-și impună influența.

MM l-ar alege pe Teja, un antrenor tânăr și nelegat de Anamaria. Familia Prodan-Reghecampf l-a demis pe Mihai de la U Cluj în urmă cu câțiva ani, în ciuda rezultatelor bune ale echipei. La petrecerea de ziua lui Florian Walter, Ana și Reghe l-au rugat pe patron: "Ar fi bine să-l angajezi pe Ogăraru". Walter le-a făcut pe plac, l-a sacrificat pe Teja.

Pierde MM influența sau pierde Ana bani?

Anamaria a fost agentul de casă, implicat în mai toate transferurile, în perioada în care Reghecampf a condus FCSB. Cu Dică "principal" și cu MM dușman, ea n-a mai avut acces la Steaua. Simte că i s-a ivit ocazia să revină, iar asta s-ar putea doar cu Reghecampf sau cu Dan Alexa în locul "principalului" demis.

Laur e soțul ei, Alexa îi e și el fidel și extrem de apropiat. Gazeta a anunțat sâmbătă seară că Dică va fi dat afară și că Reghecampf fusese deja abordat pentru schimbare. Becali a admis că a discutat cu Laur, "dar am înțeles că mai are o ofertă de la un alt club". Dacă oferta din altă parte e reală și e mai tentantă, Ana va pierde arma Reghe și o să insiste pentru Alexa. Mihai Stoica o poate bloca în continuare numai cu soluția Teja.

Care dintre manager și impresar va izbuti să-l convingă pe Becali? MM urmărește să păstreze minima influență pe care o mai are, pentru Ana e vorba despre afaceri, transferuri și bani.

Citește și

Ceartă pe bani la FCSB! Gigi Becali îl distruge pe Dică în direct, antrenorul se ține tare: "Bă, tată, pleacă, că n-are rost!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
1656090374462962
Victor Kandalakis  •  25 Decembrie 2018, 16:46

aici nu este vorba desprea bani pentru prodanca... maimuta aia de barbatcu plete, barba.. haine stranse pe el.... ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

159507534655520
Catalin Toma  •  25 Decembrie 2018, 10:39

Anti steliștii n-au ce căuta să antreneze FCSB!

159507534655520
Catalin Toma  •  25 Decembrie 2018, 10:34

Dică trebuia să nu demisioneze

Vezi toate comentariile (47)
Comentează