FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

INFOGRAFIE Proiectul Steaua de Urziceni continuă » MM şi Ronny îl vor pe Arlauskis

Arlauskis a cîştigat deja un trofeu de campion în România, în 2009, alături de Unirea Urziceni
Arlauskis a cîştigat deja un trofeu de campion în România, în 2009, alături de Unirea Urziceni

Articol de - Publicat duminica, 19 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 19 iunie 2011 01:00

Fostul portar al Unirii îşi pregăteşte revenirea în Liga 1 la doar un an de la transferul în Rusia. Giedrius Arlauskis (23 de ani) are de ales între CFR Cluj şi Steaua lui MM şi Ronny Levy.

Plecarea lui Ciprian Tătăruşanu în Italia, la Napoli sau Lazio, ar readuce în prim plan principala problemă a Stelei din ultimii ani: POARTA. Fără goalkeeper-ul în vîrstă de 25 de ani, Steaua rămîne doar cu Răzvan Stanca şi debutantul Valentin Cojocaru, un portar de numai 15 ani, dar cu calităţi fizice impresionante.

Plecarea lui "Tătă" ar aduce în vistieria clubului 3 milioane de euro. Steaua ar obţine astfel banii necesari pentru a-l putea achiziţiona sau împrumuta pe favoritul lui MM, dar şi pe atacantul Roberto Colautti. Ruşii de la Rubin Kazan sînt dispuşi să-l cedeze sub formă de împrumut pentru un an, mai ales că acesta a prins într-un an doar 4 meciuri. Suma unui transfer definitiv s-ar ridica la 1,2 milioane de euro.

55 de meciuri a strîns Arlauskis în tricoul Unirii Urziceni

Gigi îl vrea pe ”Panti”, MM pe ”Arla”
Şefii din Ghencea nu se pun însă de acord asupra succesorul titularului din sezonul trecut. Managerul Mihai Stoica ar opta pentru un goalkeeper cu care a mai colaborat alături de Ronny Levy la Urziceni: lituanianul Giedrius Arlauskis, în timp ce patronul şi l-ar dori pe timişoreanul Costel Pantilimon.

1.800.000 de euro este suma la care este cotat Arlauskis pe transfermakt.de

Şi bune şi rele cu străini
În toată istoria clubului, ”roş-albaştrii” s-au bazat doar pe 4 portari străini. Evoluţiile acestora au fost însă oscilante. Cu excepţia brazilianului Andrey, toţi ceilalţi trei au fost pe rînd îngeri şi demoni, fiind atît artizanii ultimelor mari performanţe ale Stelei, dar şi a unor gafe uluitoare.

Nume De unde a venit Preţ Cine l-a adus Unde a plecat Preţ
Vasili Hamutovsky Metalist Harkov gratis Victor Piţurcă Tom Tomsk 500.000€
Carlos Alberto Boavista gratis Mihai Stoica Boavista gratis
Andrey Nazario Figueirense 400.000€ Mihai Stoica Cruzeiro gratis
Robinson Zapata Deportivo Cucuta 500.000€ Gică Hagi Galatasaray gratis

9 foşti colegi îl aşteaptă cu braţele deschise
Dacă va alege să vină la Steaua, Arlauskis se va simţi exact ca la Unirea. În acest moment, ”roş-albaştrii”au în lot şi în conducere nu mai puţin de 9 foşti ialomiţeni. Portarul mai este dorit în România de CFR Cluj.

Ar pasa pe teren cu...
- Pablo Brandan
- George Galamaz
- Raul Rusescu
- Marius Bilaşco

Ar fi antrenat de...
- Ronny Levy
- Gabriel Caramarin
- Eugen Nae

I-ar avea şefi pe...
- Mihai Stoica
- Narcis Răducan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
dicesare
dicesare  •  19 Iunie 2011, 15:26

si in meciul cu Astra de la Ploiesti tot la fel sutul a fost imparabil??????sau ia intrat parul in ochi si nu a vazut mingea???????? Tata esate praf si nu cred ca vre-o echpa serioasa va da atatia bani pe el, ce se vehiculeaza e praf in ochi.

sibelius
sibelius  •  19 Iunie 2011, 12:46
Postat de redsef2005 pe 19 Iunie 2011, 10:50

Asa, da-ti drumul inca o data si etaleaza-ti prostia impunatoare in toata "splendoarea" ei!! "Cel mai bun portar din ultimul deceniu"??? Nici daca apara o suta de ani nu ajunge pana.rama asta la a zecea parte din valoarea lui Lobont, mai redusule mintal ce esti!!! Intoarce-te in pestera ta, trogloditule, locul tau nu e intre oameni inteligenti!!

Dupa limbaj tu pari a fi omul cavernelor. Prostia se poate vedea si din faptul ca nu intelegi limba romana. "pe care l-am avut" se refera la , noi, Steaua, nu la "noi, cateii". Pe de alta parte deceniu= zece ani. Lobont a debutat in liga I in 1997, debut la Nationala in 1998- adica acum 13 ani. 13>10. Pe de alta parte Lobont nu a fost titular pe-afara: la Ajax 49 de meciuri in 5 ani, la Fiorentina a aparat doar cat a fost accidentat titularul(Frey parca), la Roma...stim toti cat apara.

george_2002
george_2002  •  19 Iunie 2011, 12:45
Postat de redsef2005 pe 19 Iunie 2011, 10:50

Asa, da-ti drumul inca o data si etaleaza-ti prostia impunatoare in toata "splendoarea" ei!! "Cel mai bun portar din ultimul deceniu"??? Nici daca apara o suta de ani nu ajunge pana.rama asta la a zecea parte din valoarea lui Lobont, mai redusule mintal ce esti!!! Intoarce-te in pestera ta, trogloditule, locul tau nu e intre oameni inteligenti!!

daca si lobont mai e portar bun atunci tu poti sa te apuci linistit de alt sport dar in nici un caz de fotbal...esti praf si pulbere tinere

Vezi toate comentariile (15)
Comentează