FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Informații de ultim moment despre noua arenă a lui Dinamo: „Nu va fi un simplu stadion” + unde ar urma să se construiască

Stadionul Dinamo e disputat în instanță
Stadionul Dinamo e disputat în instanță

Articol de - Publicat sambata, 06 martie 2021 20:18 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 01:49

Visul dinamoviștilor de a avea un stadion modern s-ar putea materializa în anii următori, în ciuda problemelor juridice care au făcut ca Dinamo să nu beneficieze de o nouă arenă, așa cum s-a întâmplat cu Steaua și Rapid.

Invitat recent la GSP Live, George Cosac (53 de ani), fost președinte al Clubului Sportiv Dinamo, a oferit informații de ultim moment despre construcția stadionului „câinilor”. Deși varianta ridicării unei arene pe amplasamentul vechiului velodrom a fost înaintată chiar de către fostul ministru Marcel Vela, Cosac spune că noua arenă se va face pe locul actualului stadion, unde ar urma să înflorească de la zero un întreg complex sportiv. 

George Cosac: „Va fi un complex sportiv, nu doar un stadion”

„Velodromul n-a fost o piedică [în calea construirii stadionului]. Au existat câteva proiecte prin care respectivul velodrom să fie demolat și să se construiască stadionul în acea zonă. Lucrurile stagnează. 

Va fi un complex sportiv, nu doar un stadion. Dacă până anul trecut balanța înclina în a se construi în zona velodromului, cred că lucrurile sunt 50-50% acum. S-ar putea construi chiar pe amprenta vechiului stadion.

Încă nu s-au terminat procesele. Judecătorul încă n-a dat sentința definitivă. Există un dosar pe rol la DNA, nici acela nu e finalizat, dar eu cred că în cel mai scurt timp se vor termina aceste lucruri, în așa fel încât să se poată construi un complex sportiv. Complexul Sportiv va conține sală de tir, de haltere, de lupte, de box. Nu va fi un simplu stadion al fotbalului. Majoritatea disciplinelor sportive din cadrul clubului vor avea de câștigat”, a spus Cosac, la GSP Live. 

Stadionul actual al lui Dinamo, disputat în instanță 

Arena din Ștefan cel Mare, inclusă inițial în proiectul EURO 2020, alături de stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești, nu a fost încă cedată Companiei Naționale de Investiții, astfel că planul de modernizare a fost suspendat. În acest moment, există mai multe procese pentru stabilirea proprietarului stadionului. Atunci când se va stabili cine este proprietarul stadionului, lucrările vor putea începe.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo trebuie să achite urgent încă o datorie! Alte două cazuri rămân pe rol

Ce plan a pus la cale DDB pentru a face rost de 400.000 de euro pentru licență

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
ilie.ceausescu
ilie.ceausescu  •  07 Martie 2021, 18:30
Postat de iung811 pe 07 Martie 2021, 15:10

Va face unul din lego, mai mic , cât o masă de biliard.

ciudat e ca poanta asta de autobază a primit un vot!? de la vreun ***. Gigist.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iung811
iung811  •  07 Martie 2021, 15:10

Va face unul din lego, mai mic , cât o masă de biliard.

ilie.ceausescu
ilie.ceausescu  •  07 Martie 2021, 12:36

sa se faca!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează