FOTBAL  »  Superliga  »  STADION DINAMO

FOTO Prima schiță a viitorului stadion Dinamo » Ce spun ministrul Vela și președintele CS Dinamo: „Proiectul se desfășoară cu o viteză alarmantă”

Marcel Vela +10   FOTO
Marcel Vela

Articol de , - Publicat joi, 17 decembrie 2020 16:09 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 16:31

CS Dinamo a susținut azi o conferință de presă, la care au participat Ionel Dănciulescu și Marcel Vela, ministrul de Interne, pentru a prezenta noua Academie a clubului alb-roșu.

La eveniment, Marcel Vela și Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, au vorbit și despre un subiect sensibil pentru fani: noul stadion al lui Dinamo. Cei doi au dat asigurări că formația alb-roșie va avea o nouă arenă și a fost prezentată o primă schiță a stadionului, care va fi construit în locul velodromului.

FOTO. Cele mai tari imagini de la conferința lui CS Dinamo

+6 FOTO

„Am intensificat demersurile pentru finalizarea acestui proiect. Avem această schiță pe care am primit-o de la CNI. S-a alipit terenul din zona Velodromului. Bucata de teren aferentă dezmembrării o vom înainta către CNI.

Soluția finală este adaptarea stadionului pe bucata de teren înaintată, iar atunci ne vor ieși cu exactitate cotațiile, forma și toate aspectele. Proiectul se desfășoară cu o viteză alarmantă. Facem toate demersurile și stadionul va fi realizat”, a spus Ionuț Popa, președintele CS Dinamo

Stadionul nou e dedicat echipei de seniori, care are o altă componentă juridică, o altă structură. Nu ține de MAI. Actualul stadion va fi folosit de celelalte echipe și de această Academie
- Marcel Vela, ministrul de Interne 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Doi jucători pleacă de la Dinamo! Unul dintre ei se revoltă: „Au fost condiții deplorabile! Nu avem nici medic la antrenament” » Alți doi sunt gata să abandoneze echipa

Câți bani a investit, de fapt, Pablo Cortacero la Dinamo? Un oficial dă din casă: „Din ce știu, atât a cheltuit”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (55)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  18 Decembrie 2020, 10:18
Postat de dinamo_forever_77 pe 17 Decembrie 2020, 23:04

De trista amintire o fi pentru tine. Pentru mine si alte cateva milioane de romani nu este ! Performante la echipa nationala s-a facut cu jucatorii echipei DINAMO pana una alta. Cu aia de la Timisoara sau Pitesti mai moale.

cu aia de la timisoara se maturau strazile doar :)))))))))))) hai ma, bagi in seama toti pr0stii, cand vreodata o sa se compare Poli ( nume de salam la galantar) cu Dinamo ??? Never .

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  18 Decembrie 2020, 10:10
Postat de Clau Alex Berdei pe 17 Decembrie 2020, 18:49

In primul rand STADIOANELE NU SE FAC DIN BANII BUCURESTIULUI(se fac din banii statului). In al doilea rand ,sint deja 4 stadioane noi.. In al treilea rand ,este vorba de respect si echitate ,cand vine vorba de impartirea banului public.Roma, Paris,Berlin,Amsterdam si alte capitale mari ale europei ,au 1 sau doua stadioane moderne. E vorba de RESPECT!La Bucuresti sint mai multe stadioane,decat echipe.Despre ce vorbim?

Ce tot vorbesti, in Eindhoven sunt 3 stadioane moderne, ale lui PSV din divizia 1 , FC Eindhoven din liga 2 si mai e una in liga 4 tot cu o infrastructura de vis.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  18 Decembrie 2020, 09:48
Postat de dinamo_forever_77 pe 17 Decembrie 2020, 16:47

Arata pur si simplu.....ORIBIL :(

Acuma mai avem si pretentii ?? Daca il face de 25.000 fara pista pot sa-l faca si in forma de fund

Vezi toate comentariile (55)
Comentează