FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Doi jucători pleacă de la Dinamo! Unul dintre ei se revoltă: „Au fost condiții deplorabile! Nu avem nici medic la antrenament” » Alți doi sunt gata să abandoneze echipa

Articol de - Publicat joi, 17 decembrie 2020 12:15 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 15:00

Fundașul central Abdoulaye Ba (29 de ani) a plecat de la Dinamo. Și portarul spaniol Rene Roman Hinojo (37 de ani) își anunță plecarea de la Dinamo. Acesta crede că Juan Camara (26) și Aleix Garcia (23) vor face și ei acest pas.

Stoperul senegalez Abdoulaye Ba a plecat de la Dinamo, după doar 3 meciuri și 196 de minute jucate în tricoul „câinilor”, informează sursele GSP.ro. Acesta nu va face parte din lotul echipei pentru meciul din această seară, cu CFR Cluj, în care oricum șansele ca el să joace erau mici. 

A plecat Ba. Urmează Rene Hinojo

Adus în vară și cu trei meciuri jucate pentru Dinamo, Rene a acordat un interviu pentru presa din Spania în care anunță că a depus actele pentru a deveni liber de contract, din cauza restanțelor financiare. Acesta crede că și Aleix Garcia și Juan Camara, două dintre cele mai răsunătoare transferuri ale „câinilor”, ar putea pleca în perioada următoare.

Acum fac actele și mă pregătesc să părăsesc Bucureștiul. Din punct de vedere sportiv, m-am distanțat de Dinamo pentru că am făcut o plângere pentru a-mi cere salariile. Cei de acolo au 15 zile la dispoziție pentru am plăti restanțele. Dacă nu, contractul încetează. E greu de spus ce se va întâmpla. Nu știu cât poate dura. Am vrut să mă despart de club ca să pot semna cu altă echipă în această iarnă.

Cei de la Dinamo nu ne-au plătit din prima zi. Nu am primit niciun salariu pe parcursul celor trei luni în care am fost aici. Mai mult, fotbaliștii au plătit bucătarii. Sunt foarte dezamăgit. Mi-au vândut un proiect cu aspirații de a juca în Europa. În afară de problemele cu banii, a trebuit să ne antrenăm în condiții deplorabile. Ca să vă dau un exemplu, nu aveam nici medic în timpul antrenamentelor.

Conducătorii au vrut să consolideze echipa cu jucători spanioli cu experiență. Dar sunt foarte dezamăgit de ei. Am lăsat totul ca să vin aici, pentru proiectul lor ambițios.

Doi jucători pleacă de la Dinamo! Unul dintre ei se revoltă: „Au fost condiții deplorabile! Nu avem nici medic la antrenament” » Alți doi sunt gata să abandoneze echipa
Rene Roman Hinojo pleacă de la Dinamo

Cunosc situația lui Aleix Garcia. Nu știu dacă a făcut actele pentru a-și cere salariile sau mai așteaptă câteva zile. Situația lui Camara e diferită pentru că el este împrumutat. Nu pot garanta că se întoarce la clubul din Polonia (n.r-Jagiellonia ) dar aș paria că va părăsi Bucureștiul”, a Rene pentru presa din Spania.

Anton joacă și lovit

Dacă Ba nu va juca cu CFR Cluj, Paul Anton o va face. Asta deși mijlocașul central acuză probleme medicale. Anton a anunțat că va juca și în aceste circumstanțe.

VIDEO Cosmin Contra, învinuit pentru haosul de la Dinamo: „Miros țeparii de la distanță, era câinele de pe steagul spaniolilor”

Citește mai multe știri despre Dinamo. 

Omul lui Contra s-a plâns în Spania de Cortacero: „Situația la Dinamo e mizerabilă!”

Câți bani a investit, de fapt, Pablo Cortacero la Dinamo? Un oficial dă din casă: „Din ce știu, atât a cheltuit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  17 Decembrie 2020, 17:19

Abdoulaye zici ca e o camila incarcata cu bagaje in spate, asa juca pe teren

10207905830080238
Doroftei Gabi  •  17 Decembrie 2020, 16:51

Eduard apostol ești doar un *** care se ocupă cu dezinformarea! Aleix si Camara au spus că v-or juca până la sfârșitul anului. La unii oameni cuvantul lor inseamna ceva, nu ca la un blogăraș ca tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  17 Decembrie 2020, 16:34
Postat de mihnea74 pe 17 Decembrie 2020, 16:09

Ramai tu pigforever ca nu ai sa vezi ca dispare Dinamo,Chiar daca va incepe din liga 4 in 3 ani ani tot va domina.La peste 10 mii de fani cu card se vor strange milioane de euro anual.Asa ca dorintele voastre sunt vise cu mosul de adormit copii

UNII SE UITA LA FOTBAL DEGEABA! DINAMO ARE FANI IN TOATA TARA SI NU NUMAI, VOR FI SI 20000 DE SOCIOS MAI DEVREME SAU MAI TARZIU!!DINAMO INSEAMNA TRADITIE, IMPACT SI MAI PRESUS DE TOATE, UN BRAND******

Vezi toate comentariile (15)
Comentează