FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Omul lui Contra s-a plâns în Spania de Cortacero: „Situația la Dinamo e mizerabilă!”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 decembrie 2020 09:53 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 11:43

Spaniolul Javi Reyes, omul de încredere al lui Cosmin Contra, a vorbit despre situația de la Dinamo București și despre problemele financiare din cadrul clubului.

Preparatorul fizic spaniol, care a plecat la începutul lui decembrie din club și care avea un salariu de 10.000 de euro pe lună, a acordat un interviu pentru Radio Marca și a dezvăluit ce probleme a avut în acest mandat.

„Experiența a fost una negativă, mai ales la nivel personal. Nu e doar despre faptul că timp de 5 luni nu primești salariul, ci și despre tot ce are legătură cu această situație. Argumentele clubului, care nu erau decât niște minciuni, au creat multe probleme personale și incertitudini. Timp de 103 zile nu am văzut niciun euro!

Pablo Cortacero și Rufo Collado au prezentat public noul proiect, «Nuevo Dinamo», și au anunțat o schimbare a vestiarelor, modernizarea centrului de pregătire și al sălii de antrenament... După câteva luni, terenurile erau distruse și nu puteau fi refăcute. Restul infrastructurii nu există! Realitatea e că în club este o situație mizerabilă: mâncare precară, fără fructe, fără preparatori fizici... E foarte complicat. Jucătorii trebuie felicitați! Merită respect”, a declarat Javi Reyes.

Javi Reyes, criticat de jucătorii lui Dinamo

În noiembrie, Gazeta Sporturilor scria jucătorii lui Dinamo se plângeau de antrenamentele lui Javi Reyes și se îndoiau de acesta. Antrenamentele prea dure îi aduceau la meciuri într-o stare de oboseală, acesta constituia semnul pe care l-au extras fotbaliștii. 

„Nu mi s-a mai întâmplat niciodată în carieră să simt că mă mișc atât de greu pe teren", povestea unul dintre jucători. Și era vorba despre un străin experimentat, nu despre unul dintre tinerii din lot neobișnuiți cu munca grea a seniorilor.

VIDEO Cosmin Contra, învinuit pentru haosul de la Dinamo: „Miros țeparii de la distanță, era câinele de pe steagul spaniolilor”

Citește mai multe știri despre Dinamo. 

Misiune imposibilă pentru Dinamo? „Câinii” au o serie de coșmar cu CFR Cluj: golaveraj 10-1!

Câți bani a investit, de fapt, Pablo Cortacero la Dinamo? Un oficial dă din casă: „Din ce știu, atât a cheltuit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
valiomanid
valiomanid  •  17 Decembrie 2020, 12:32

In momentul cand ca jurnalist spui ,citez:"povestea unul dintre jucatori" ...nu ai cum sa ai credibilitate..spune domnule numele jucatorului, ca vorba aceea, preparatorul a plecat si nu mai are cum sa-i " faca rau" :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează