FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra, sabotat de cine se aștepta mai puțin » Jucătorii sunt revoltați: „Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva!”

Jucătorii lui Dinamo cred că metodele lui Javi Reyes, preparatorul fizic spaniol, constituie un motiv pentru care echipa arată rău. Cosmin Contra a ajuns să se îndoiască și el de specialist
Jucătorii lui Dinamo cred că metodele lui Javi Reyes, preparatorul fizic spaniol, constituie un motiv pentru care echipa arată rău. Cosmin Contra a ajuns să se îndoiască și el de specialist

Articol de , , - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 23:00 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 23:07

Jucătorii lui Dinamo cred că metodele lui Javi Reyes, preparatorul fizic spaniol, constituie un motiv pentru care echipa arată rău. Cosmin Contra a ajuns să se îndoiască și el de specialistul din cauza căruia a trebuit să-l dea afară pe Dan Nistor în mandatul trecut de la Dinamo.

Rivalul lui Neubert din Liga 1 adună conflicte la fiecare experiență pe care o bifează în campionatul românesc. Javi Reyes, preparatorul fizic al lui Dinamo, e singurul specialist de acest fel care câștigă 10.000 de euro lunar în Liga 1, în afara germanului de la FCSB. Tot 10.000 de euro încasează și Thomas.

"Abia ne mișcăm pe teren!"

Dacă Neubert e hiperbolizat în comentariile specialiștilor din fotbal, care-l consideră pe el secretul formei bune a roș-albaștrilor, nu pe antrenorul principal Anton Petrea, Reyes e mai discret și mai antipatic în fața jucătorilor. Străinii pe care Dinamo i-a adus în vara aceasta îl consideră pe preparatorul fizic printre responsabilii pentru criza echipei.

Antrenamentele prea dure îi aduc la meciuri într-o stare de oboseală, acesta constituie semnul pe care l-au extras fotbaliștii. "Nu mi s-a mai întâmplat niciodată în carieră să simt că mă mișc atât de greu pe teren", povestește unul dintre jucători. Și e vorba despre un străin experimentat, nu despre unul dintre tinerii din lot neobișnuiți cu munca grea a seniorilor.

Cosmin Contra, sabotat de cine se aștepta mai puțin » Jucătorii sunt revoltați: „Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva!”
Javi Reyes

S-a prins și Contra că îl încurcă

Surse din club susțin că nici Contra nu mai e convins de eficiența colaborării lui cu Reyes, un asistent în care Cosmin a avut până acum o încredere totală. La fel ca în cazul lui Neubert, spaniolul a beneficiat de un statut special: programul lui era prioritar și în funcție de antrenamentele pe care le stabilea el hotăra "principalul" cu ce mai putea umple ședințele de pregătire. În general, se întâmplă invers în cluburile profesioniste. Antrenorul decide ce vor conține antrenamentele și tot el dictează cât din timpul total de pregătire îi revine preparatorului fizic. 

De dragul lui l-a sacrificat pe Dan Nistor

Contra nu mai e sigur că îi folosește legătura cu Reyes și se gândește să mai schimbe staff-ul, să caute un alt responsabil pentru pregătirea fizică în joburile pe care le va mai primi după despărțirea de Dinamo. Prestația concretă a lui Javi nu constituie singura problemă, relația cu jucătorii e mai mereu una foarte proastă. Lotul actual e nemulțumit de antrenamentele ibericului, iar în mandatul precedent al lui Cosmin la Dinamo, el a trebuit să-l dea afară pe Dan Nistor, din cauza unui conflict al mijlocașului cu preparatorul spaniol. L-a trimis pe Nistor la CFR, la schimb cu Nascimento, o mutare neinspirată, care a slăbit echipa în al doilea sezon al lui Contra la comanda "câinilor".

Alexandru Curtean e membru DDB: „Spaniolii de la Dinamo nu au nicio credibilitate în momentul de față”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Toma Săpașu, omul din umbră de la Dinamo: „Eu l-am pus pe Șerdean președinte!” + Avertisment pentru Cortacero: „N-are bani de semințe, să lase echipa”

Urmează dezastrul la Dinamo! Cosmin Contra anunță plecări în masă: „Jucătorii vorbesc între ei, și-au sunat impresarii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
ray51
ray51  •  17 Noiembrie 2020, 12:02

Contra incearca sa se 'scoata' din cloaca in care a bagat-o pe Dinamo. Dar nu e singurul vinovat. Multi ar trebui sa dea socoteala. Cine insa o iubeste pe Dinamo cu adevarat? Generalii tac si-si incaseaza pensiile uriase. Chitibusii isi ridica salarii nemeritate, in euro. Degringolada e aproape. Marele Badea tace. Asteapta FALIMENTUL. Gunoaie dornice doar de castiguri si atat. Vor sa puna laba pe terenuri. Pute urat de tot!!!

persanu
persanu  •  17 Noiembrie 2020, 10:57

Contra e mare specialist. Pana acum nu si-a dat seama de Reyes daca este intr-adevar asa ? Bine oricum nu cred asa ceva , asta este o stire in care il sacrifica pe spaniol ca sa mai castige si Contra putin timp si credit in fata "specialistilor" ... Mare specialist Contra ... daca tot cu Reyes a fost si la nationala ... ii alerga paia in alea cateva zile de ii rupea si Contra saracu nu stia de ce sunt obositi jucatorii ...

daniaania
daniaania  •  17 Noiembrie 2020, 10:29

Deja ii plictisitor subiectul.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează