FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Toma Săpașu, omul din umbră de la Dinamo: „Eu l-am pus pe Șerdean președinte!” + Avertisment pentru Cortacero: „N-are bani de semințe, să lase echipa”

Toma Săpașu
Toma Săpașu

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 19:20 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 19:32

Toma Săpașu, ultimul nume apărut în peisajul încurcat de la Dinamo, susține că el a intermediat vânzarea clubului alb-roșu către fondul de investiții reprezentat de Pablo Cortacero și afirmă că Dorin Șerdean a fost numit președinte executiv la comanda sa.

Toma Săpașu, omul de afaceri care a apărut zilele trecute la hotelul lui Ionuț Negoiță, lasă de înțeles că are o influență puternică în cadrul clubului alb-roșu. Acesta susține că este una dintre persoanele care a intermediat vânzarea lui Dinamo de la Ionuț Negoiță către Pablo Cortacero, dar se declară dezamăgit de acționarul spaniol, sub comanda căruia „câinii” se scufundă în datorii.

Toma Săpașu: „Eu l-am adus pe Pablo Cortacero în România”

„Eu l-am adus pe Pablo Cortacero în România! Bine, nu am fost singur. Suntem un grup de oameni din care fac parte eu, Jose Bueno, care este acum în club, Toni Palao și Dorin Șerdean. În momentul în care am auzit de vânzarea lui Dinamo, le-am dat temă să ne ocupăm de găsirea unui cumpărător. Toni este prieten cu Melero Mario și l-a întrebat dacă dorește să se implice.

Melero a primit mandatul de vânzare, s-a implicat în negocieri, iar Toni l-a implicat și pe Cortacero, i-a spus «Te interesează echipa asta de fotbal din România, Dinamo?». Cortacero a zis că da așa că am trecut la următorul pas”, a declarat Săpașu pentru Prosport.

Săpașu: „Eu l-am numit președinte la Dinamo pe Dorin” » Șerdean contraatacă

Despre Dorin Șerdean, președintele executiv al lui Dinamo, Săpașu spune că îi este asociat și că a fost numit în acea funcție la comanda sa. De altfel, motivul pentru care Săpașu și-a făcut apariția la sediul lui Dinamo, așa cum GSP a anunțat în exclusivitate zilele trecute, a fost o întâlnire cu Șerdean.

„Dorin este un asociat de-ai mei. Am deschis împreună o societate comercială în Spania. M-am dus să discut cu Dorin, cel pe care eu l-am numit președinte la Dinamo. Am vrut să văd cine sunt directorii clubului, ce fac și ce nu funcționează”.

Răspunsul lui Șerdean nu s-a lăsat așteptat. Președintele „câinilor” a oferit o reacție dură pentru Prosport: „Eu sunt de pus în balanță cu personajul ăla? Chiar așa am ajuns? Ce pot să spun… omul acesta are o problemă într-o anumită parte a corpului”.

Dezamăgit de Pablo Cortacero: „Nu știu ce planuri are”

Întrebat dacă Pablo Cortacero dispune de banii necesari pentru a susține Dinamo, Săpașu a spus: „Dacă ar fi avut, Dinamo nu era în situația în care este acum! Nu știu ce gânduri și ce planuri are, dar eu sunt dezamăgit de Pablo. A zis că bagă 400.000 de euro zilele astea. Nici de semințe nu-i ajung banii ăștia! Să lase echipa pe mâna cuiva care are bani”.

Am văzut ce situație este așa că am căutat o altă ofertă pentru club. Am adus un alt fond de investiții din Spania, care a trimis o ofertă oficială pe adresa clubului. Acest fond este reprezentat de mine în negocieri. Oferta a fost însă refuzată și nu înțeleg de ce. Dacă nu ai bani, măcar dă clubul altcuiva pentru a-l salva! Dacă acceptă, Cortacero își primește înapoi imediat banii băgați la Dinamo

Fondul pe care îl reprezint se obligă să îi întoarcă toți banii lui Pablo și sa aducă la zi toate datoriile! Iar în maximum doi ani să se bage între 10 și 20 de milioane de euro în club și să se aducă un management profesionist cu adevărat - Toma Săpașu

VIDEO. Florin Prunea, teorie interesantă: „Eu cred că Dinamo nu a plecat niciodată de la Negoiță. Spaniolii nu sunt acționari!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cortacero a renunțat la el! Cel care a garantat pentru proiectul spaniol de la Dinamo a fost îndepărtat: „Am rămas cum am rămas...”

Urmează dezastrul la Dinamo! Cosmin Contra anunță plecări în masă: „Jucătorii vorbesc între ei, și-au sunat impresarii!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
510490352811318
Voicu Pop  •  17 Noiembrie 2020, 09:12

ce mutra are asta, il privesti si cam stii ce urmeaza.............

tictris
tictris  •  17 Noiembrie 2020, 04:05

Incredibil! De la Borcea incoace, nu cred ca ar fi existat in lumea asta un patron mai potrivit pentru Dinamo ca Sapasu asta!!!

talpaiadului
talpaiadului  •  17 Noiembrie 2020, 03:52
Postat de viorelpreda pe 16 Noiembrie 2020, 21:53

Sapasu ca Sasu rezolva impasul.

Scrie si tu corect: sapasul ca sasul rezolva impasul :)

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close