FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Cortacero a renunțat la el! Cel care a garantat pentru proiectul spaniol de la Dinamo a fost îndepărtat: „Am rămas cum am rămas...”

Articol de - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 15:32 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 16:01

Cosmin Contra (44 de ani), antrenorul lui Dinamo, a dat detalii despre situația în care se află Juan Melero Marin, cel l-a convins să revină la formația alb-roșie și care era implicat în proiectul spaniol din „Ștefan cel Mare”.

Dispărut din proiectul „Nuevo Dinamo”, Juan Melero Marin nu a plecat de bunăvoie, ci a fost îndepărtat din club de Pablo Cortacero, după cum a dezvăluit Cosmin Contra în exclusivitate pentru GSP.RO.

„Singura persoană cu care am vorbit despre acest proiect și despre cei care urmau să cumpere clubul și în care am avut încredere este Juan Melero. Am lucrat la Getafe, când am antrenat în Spania, și mi-a spus că el garantează pentru aceste persoane, că sunt persoane serioase și că vor să facă un proiect extraordinar în România. El mi-a spus că va fi creierul din această operațiune, că el va planifica totul. Știam ce profesionist e și că dacă va fi implicat va fi un proiect bun.

Juan Melero a fost îndepărtat din acest proiect! Eu am aflat după trei săptămâni. Am vorbit cu el pentru că a fost singurul în care am crezut și pe care-l cunoșteam. Din păcate, mi-a spus îi pare rău, dar el a fost îndepărtat din acest proiect și nu mai poate să mă ajute. Am întrebat «Bun, și cu mine cum rămâne?» și mi-a spus «Trebuie să încerci să faci ce trebuie să faci, dar eu nu pot să te ajut!». Am rămas cum am rămas...”, a spus Contra pentru Gazeta Sporturilor.

DINAMO. EXCLUSIV Cortacero a renunțat la el! Cel care a garantat pentru proiectul spaniol de la Dinamo a fost îndepărtat: „Am rămas cum am rămas...”
Juan Jose Melero Marin

Melero Marin este un om de afaceri ce are puternice legături cu echipa Getafe. A fost vicepreședintele Federației Spaniole de Fotbal în perioada 2007-2008, iar înainte de 1990 a fost vicepreședintele ligii secunde din Spania.

VIDEO „Spaniolii de la Dinamo nu au nicio credibilitate în momentul de față”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Cosmin Contra a decis să spună lucrurilor pe nume: „Vreau să plec! Am dat bani de la mine! La Dinamo, nu avem nici de o pizza”

Noi detalii din afacerea „Nuevo Dinamo”! Cine este Toma Sapasu și ce legătură are cu Dorin Șerdean

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
creeperno
creeperno  •  16 Noiembrie 2020, 22:43

Se descurca singur domnul Cortacero

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  16 Noiembrie 2020, 21:08
Postat de kordell pe 16 Noiembrie 2020, 16:06

CUM FĂCEAU AMOR MONICA GABOR ȘI IRINEL COLUMBEANU. EA ARE 1.81 METRI ÎNĂLȚIME, EL DOAR 1.66 Deși s-au despărțit demult, iar cum locuiesc la mii de kilometri distanță unul de celălalt, mulți se întreabă și acum cum reușeau Irinel Columbeanu și Monica să facă dragoste, atunci când erau căsătoriți, având vedere diferența considerabilă de înâlțime dintre ei. Întrebată în anul 2008 de un reporter unde a făcut dragoste ultima dată, fosta doamnă Columbeanu răspundea căt se poate de senină. “Am făcut dragoste în funduleţ”.

Acum suntem si noi ca Negoita. Stim locul, suma, cu cine... stim tot.

201413181391207
Daniel Irimescu  •  16 Noiembrie 2020, 19:37
Postat de Serge Sand pe 16 Noiembrie 2020, 16:58

Aceiași știre reluată pe bucăți ca altă știre! Dați-o dracu de gazetăreală că o faceți prostituție!

Ziaristii sunt trup si suflet loiali capitalismului democrat romanesc. Nu se dezmint decit in fata slujitorilor arhanghelelui mihail

Vezi toate comentariile (14)
Comentează