FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Urmează dezastrul la Dinamo! Cosmin Contra anunță plecări în masă: „Jucătorii vorbesc între ei, și-au sunat impresarii!”

Dinamo a remizat în ultima partidă de campionat, 1-1 cu Astra
Dinamo a remizat în ultima partidă de campionat, 1-1 cu Astra

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 17:24 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 18:08

Cosmin Contra (44 de ani), antrenorul lui Dinamo, a dezvăluit că situația tensionată din cadrul clubului i-a îndemnat pe jucători să se intereseze de posibile noi angajamente.

Veștile rele dinspre Dinamo par să nu aibă sfârșit. Pe fondul nemulțumirilor legate de situația financiară a clubului, fotbaliștii au început să le transmită impresarilor care îi reprezintă să le caute echipe, a dezvăluit antrenorul Cosmin Contra.

Cosmin Contra: „S-au întâmplat multe lucruri la Dinamo”

Jucătorii vorbesc între ei de două săptămâni, vorbesc cu agenții lor, vor să plece de la Dinamo! De două săptămâni, tensiunile au crescut foarte mult. S-au întâmplat lucruri care m-au făcut să renunț. Cinci înfrângeri și o remiză la rând te fac să schimbi antrenorul, dar au fost multe circumstanțe, multe lucruri care s-au întâmplat la echipă. Nu eu am creat această situație, în care jucătorii nu se gândesc la fotbal”, a declarat Contra, potrivit digisport.ro.

Precum jucătorii săi, Contra caută o portiță de scăpare de la clubul care se scufundă din ce în ce mai mult în datorii. Într-un interviu acordat GSP.ro, „Guriță” a dezvăluit că se află în căutarea unei înțelegeri amiabile cu șefii lui Dinamo, astfel încât să părăsească echipa. 

„Eu am contract și nu îmi voi da demisia. Vreau să ajungem la o înțelegere pe cale amiabilă ca să plec! Ei își doresc același lucru. Trebuie să ajungem la un numitor comun cât mai repede”, a spus acesta. Vezi mai multe declarații explozive din interviul lui Contra AICI!

VIDEO. Alex Curtean, despre posibilitatea ca Dinamo să ajungă în liga a patra: „Ce se poate întâmpla? O iei de la zero!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cortacero a renunțat la el! Cel care a garantat pentru proiectul spaniol de la Dinamo a fost îndepărtat: „Am rămas cum am rămas...”

Cazul straniu al negocierilor dintre Cortacero şi Negoiță la Dinamo: de ce a preluat spaniolul o companie care produce „rachete spațiale, mături și vinde cămile”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (94)
loko1
loko1  •  17 Noiembrie 2020, 07:22

CSU=CRAI SAPA UNO CRAIOVA . Sau râde ciob de oală spartă.Atâta inconstiență ,rar întâlnesti !Ai mai multe clase decât trenurile ?

maimonide
maimonide  •  16 Noiembrie 2020, 22:59

contra saracu e pierzator total! pe unde se duce prafu se alege!

pendulu
pendulu  •  16 Noiembrie 2020, 22:27

Dinamo nu ai scapa de retrogradare e clar ..se face phtacea pohtito bercenarii .asta e ,daca era negoita acum pch sarea pe el dar acum ca au 20% din actiuni sunt actionari nu se duce dupa pablo sa-l traga de maneca ..ceva se intampla si s eintampla cu buna stiinta dupa un plan ,,asa vad eu ..nu poti s avii s aiei o echipa si dupa sa te ascunzi ,ioar alti actionari da d epamant cu fostul ii da foc la usile hotelului iar acum e silenzo mute ..vine unu de 2 luni si arata ca e mai sarac ca primu ..dece a mai preluat ,dece a venit ?FALIMENT SI GATA .

Vezi toate comentariile (94)
Comentează