FOTBAL  »  Superliga  »  FRF VS. LPF

Înlocuitorul lui Bălănescu reaprinde războiul FRF-LPF! Cine e omul lui Burleanu, pe cine vrea Liga

Mâine va avea loc un nou episod într-o bătălie aprinsă și întreținută deja de câțiva ani buni, cea dintre FRF și LPF!
Mâine va avea loc un nou episod într-o bătălie aprinsă și întreținută deja de câțiva ani buni, cea dintre FRF și LPF!

Articol de - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 18:45 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 18:50

Mâine va avea loc un nou episod într-o bătălie aprinsă și întreținută deja de câțiva ani buni, cea dintre FRF și LPF! De această dată, miza e reprezentată de cine va fi în locul lui Bogdan Bălănescu în Comitetul Executiv. Oficialul dinamovist nu mai este eligibil pentru acest post după ce s-a despărțit de gruparea din Ștefan cel Mare.

Din momentul în care s-a anunțat că unul dintre cele două locuri ale Ligii 1 din CEx e vacant, între FRF și LPF început o dispută directă.

Federația îl dorește cu orice preț pe Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași. E cel care a făcut parte din administrația Burleanu până la începutul acestui an, dar și cel care a criticat de fiecare dată LPF, aproape pe orice subiect, pe parcursul lui 2020!

Contracandidatul lui Paraschiv va fi directorul sportiv al Universității Craiova, Ovidiu Costeșin, cel susținut de LPF, mai ales că e văzut drept singura variantă pentru ca omul dorit de FRF să nu câștige!

Până lunea trecută a fost deschisă procedura de depunere a candidaturilor, iar condiția minimă de participare era ca respectivul să aibă o funcție de conducere la un club de Liga 1 și să prezinte și o propunere de susținere pe numele lui!

Modalitatea în care se va organiza ședința de marți pare a fi un prim avantaj de partea FRF! Va avea loc Adunarea Generală a LPF, însă aceasta a fost convocată pentru a se desfășura la sediul FRF. Și va fi prezidată de șefii FRF, nu ai LPF!

În mod normal, votul va fi unul secret, însă procedura nu a fost anunțată și va fi decisă azi, înainte de Adunare, programată să înceapă la ora 12:00.

Surse ale GSP susțin că pe parcursul ultimelor zile, oameni importanți din FRF și LPF au avut discuții la toate cele 16 cluburi pentru a încerca să le sensibilizeze spre a vota favoritul fiecărei părți.

Miza acestei dispute nu reprezintă schimbarea balanței de vot din Comitetul Executiv, for unde Răzvan Burleanu are majoritatea covârșitoare. Însă ar fi o mare victorie pentru FRF, implicit un eșec lamentabil pentru LPF, dacă și unul dintre cei doi reprezentanți ai primei ligi în CEx ar fi, practic, tot un om apropiat de Casa Fotbalului și adversar declarat al LPF!

Celălalt trimis al primei divizii în CEx e președintele FCSB: Valeriu Argăseală! 

Totul despre CFR Cluj - AS Roma:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ionel Dănciulescu pune tunurile pe șefii lui Dinamo: „Este incredibil cum am fost păcăliți! O situație fără ieșire”

Ionuț Chirilă a pus tunurile pe Cosmin Contra, în direct la GSP Live: „Dinamo a adus antrenor fără un criteriu de competență”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
id45
id45  •  24 Noiembrie 2020, 11:31

Burleanule , baga VAR-ul ... ca arbitrii-s varza ... au distrus o gramada de meciuri anul asta ! Sau campionatul se joaca prin birouri sau la pariuri ???

steaua1
steaua1  •  23 Noiembrie 2020, 19:42
Postat de ares321 pe 23 Noiembrie 2020, 19:19

Termina mă, ce vezi profesionist acolo?

Cred ca era ironic.

sala_dalles
sala_dalles  •  23 Noiembrie 2020, 19:42
Postat de ares321 pe 23 Noiembrie 2020, 19:19

Termina mă, ce vezi profesionist acolo?

Ma confunzi. Eu am luat bac uk ininte de 16 decembrie 1989 . La tzanc. Se numeste ironie

Vezi toate comentariile (7)
Comentează