FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ

Insider la ASA » Cum gândește Mutu și ce planuri de viitor are: "Vrea să-l copieze pe Hagi"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2016 11:15

Adrian Mutu a fost mai mult antrenor decât jucător la ASA Târgu Mureș în ultimele 3 luni și pare că în continuare să urmeze cariera de tehnician.

Ion Vlădoiu, fostul jucător al Stelei și al lui Dinamo, a dezvăluit că " Briliantul" vrea să adopte politica adusă în România de Hagi și să folosească din sezonul viitor mulți tineri la ASA.

"La Tg. Mureș am fost o săptămână și am văzut antrenamentele și atmosfera. Pur și simplu se joacă de plăcere. Am stat 2-3 zile cu Mutu. El gândește în perspectivă, că va rămâne. Am avut posibilitatea să văd și antrenamentele, ciclul săptămânal.

L-am văzut implicat ca jucător și e antrenor din teren momentan. Gândește pozitiv, vrea să aducă cel puțin 10 din cei mai buni copii din țară și cred că vrea să copieze în mare parte ce a făcut Hagi la Viitorul" a declarat Vlădoiu la Digisport.

"Nu cred că va investi însă ca Hagi din banii lui. Dacă autoritățe locale se vor implica eu cred că se poate face performanță, iar Hagi e unul din oamenii care ne-a demonstrat asta" Ion Vlădoiu

ASA Târgu Mureș a intrat în insolvență în urmă cu puține săptămâni, iar în urma acestei decizii UEFA a hotărât s-o excludă din cupele europene pentru un sezon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează