LIGA 1  ·  ASA TÂRGU MUREȘ

Insider la ASA » Cum gândește Mutu și ce planuri de viitor are: "Vrea să-l copieze pe Hagi"

Marti, 12 Aprilie 2016, 11:15

Adrian Mutu a fost mai mult antrenor decât jucător la ASA Târgu Mureș în ultimele 3 luni și pare că în continuare să urmeze cariera de tehnician.

Ion Vlădoiu, fostul jucător al Stelei și al lui Dinamo, a dezvăluit că " Briliantul" vrea să adopte politica adusă în România de Hagi și să folosească din sezonul viitor mulți tineri la ASA.

"La Tg. Mureș am fost o săptămână și am văzut antrenamentele și atmosfera. Pur și simplu se joacă de plăcere. Am stat 2-3 zile cu Mutu. El gândește în perspectivă, că va rămâne. Am avut posibilitatea să văd și antrenamentele, ciclul săptămânal.

L-am văzut implicat ca jucător și e antrenor din teren momentan. Gândește pozitiv, vrea să aducă cel puțin 10 din cei mai buni copii din țară și cred că vrea să copieze în mare parte ce a făcut Hagi la Viitorul" a declarat Vlădoiu la Digisport.

"Nu cred că va investi însă ca Hagi din banii lui. Dacă autoritățe locale se vor implica eu cred că se poate face performanță, iar Hagi e unul din oamenii care ne-a demonstrat asta" Ion Vlădoiu

ASA Târgu Mureș a intrat în insolvență în urmă cu puține săptămâni, iar în urma acestei decizii UEFA a hotărât s-o excludă din cupele europene pentru un sezon.Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19”. Lipsește un element important

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1