FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Insuccesele îi închid gura! Metamorfoza incredibilă a lui Marius Șumudică în primele două meciuri la CFR

Articol de , - Publicat duminica, 11 iulie 2021 16:50 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 17:38

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a plecat de la flash-interviul de după eșecul din Supercupă după doar 45 de secunde, susținând că adversarul „nici n-a ajuns la poartă” și că „penalty-urile sunt o prostie”, în vreme ce la finalul victoriei cu Banja Luka a stabilit un record: peste 7 minute, în care a amintit, printre altele, cum l-a revitalizat pe Omrani

În decurs de 4 zile, CFR a disputat două meciuri importante, care au coincis cu startul lui Șumudică în postura de antrenor principal la campioana României. Iar noul tehnician al grupării din Gruia a arătat cât contează rezultatul meciului în comportamentul său de după partidă, mai ales în relația cu mass-media.

Metamorfoza incredibilă a lui Marius Șumudică în primele două meciuri la CFR

Sâmbătă seara, la mai bine de un sfert de oră după terminarea Supercupei cu Craiova, pe care a pierdut-o, a venit la flash-interviu extrem de iritat și deloc dispus pentru a răspunde întrebărilor. 

A vorbit 30 de secunde, după a dat să plece de la microfon, dar a fost oprit de încă o întrebare. A mai stat 15 secunde, a răspuns nervos „mai avem de muncit”, după care a plecat definitiv din interviu. 

Cu totul: 45 de secunde de declarații pentru deținătorii de drepturi, despre care vineri seară, la conferința de presă de dinaintea jocului, spusese: „Prima sursă de venit pentru CFR sunt banii din drepturile TV dacă vom câștiga campionatul. Suma e importantă și e oferită de voi, care țineți practic în viață fotbalul românesc”.

2005 e anulîn care Șumudică a debutat ca antrenor, iar de atunci a pregătit nu mai puțin de 19 echipe

Insuccesele îi închid gura lui Șumudică: „Penalty-urile sunt o prostie”

Printre frazele extrem de puține pe care le-a rostit sâmbătă seara a spus că „adversarul nu a avut nici o situație de gol, practic nici n-a ajuns la poarta noastră”, după care s-a referit la ghinion fiindcă „pentru mine, această regulă, cu lovituri de departajare, e o prostie”.

„Așteptam mai mult entuziasm” » Concluziile lui Edi Iordănescu, după ce a urmărit CFR-ul lui Șumudică din tribune
CFR CLUJ
„Așteptam mai mult entuziasm” » Concluziile lui Edi Iordănescu, după ce a urmărit CFR-ul lui Șumudică din tribune

Atitudinea lui Șumudică a fost însă cu totul alta după meciul de debut pe banca ardelenilor, împotriva campioanei Bosniei, Borac Banja Luka, care s-a disputat marțea trecută. CFR s-a impus în mod clar, scor 3-1, iar la final, antrenorul a venit exuberant la zona de interviu. 

A fost extrem de deschis, a oferit răspunsuri foarte lungi și, deși n-a primit foarte multe întrebări, tot flash-ul a depășit 7 minute, ceea ce aproape că stabilește un record privind timpul pe care un tehnician îl petrece în fața reporterului.

2 trofeea câștigat Șumudică în cariera de antrenor, ambele cu Astra: titlul și Supercupa

Printre cele rostite de Șumudică a fost inclusiv un speech lung despre modul în care a reușit să-l facă pe Omrani să arate din nou poftă de fotbal. 

De ce a jucat bine Omrani? Ar trebui să-i întrebați pe el, pe Budescu, pe Alibec, pe Maxim, pe astfel de jucători capricioși, despre care se spunea că e greu să le intri la inimă. Sper că am făcut ce trebuia cu Omrani, l-am făcut să înțeleagă că talentul nu e de ajuns
- Marius Șumudică

2 finalea pierdut Șumudică în calitate de "principal": Supercupa de sâmbătă și Cupa României, cu Astra, în 2017, în fața Voluntariului

Obiectivele mele la CFR erau clare: să iau campionatul și să ajung în grupe, ori Europa League, ori Champions League. Orice altceva ar fi fost un eșec.
- Dan Petrescu, fost antrenor CFR Cluj

Citește și alte știri din Liga 1:

„Nu mai avem bani” » Se schimbă polul de putere în Liga 1! FCSB, detronată de CFR la capitolul unde nu avea rival. Anunț de ultimă oră al lui Gigi Becali

EXCLUSIV Cât de dur era Iordănescu? 4 nume mari din fotbal nu-l pot uita nici acum: „Disciplină stalinistă! A dat milităria nu jos din pod, ci de pe cel mai înalt bloc turn!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (33)
suporterucv
suporterucv  •  12 Iulie 2021, 16:09

Treptat, vom invata ca trofeele si meciurile importane se castiga din ce in ce mai mult (ex... Campionatul European) si cu lovituri de departajare !!! Pe viitor antrenorii vor trebui sa exerseze si acest aspect al fotbalului, pe care noi il consideram pana mai ieri o simpla exceptie...

vasglo
vasglo  •  12 Iulie 2021, 07:53

Iata unul care cunoaste! -:) ,,Să vezi ce se întâmplă cu Şumudică. Se alege praful. Eu vă spun că CFR cu Şumudică, n-am o problemă cu el, dar nivelul care ar trebui să fie antrenorul pentru CFR care a câştigat 4 campionate la rând, el nu este de nivelul ăla. Să fim serioşi. Şumudică care a zis că a pierdut Supercupa pentru că e nedrept, ce naiba, sunteţi ***? El e simpatic aşa. A pierdut, asta e, nu să zică că a fost nedrept. Nu mă omor după el, îmi plac mai mult femeile decât Şumudică. Sunt oameni care trebuie să fie serioşi, să aibă un anumit ştaif, să se impună. Nu poţi să fii garagaţă şi şmecherie pe teren, că nu te înţeleg. Una e să fii serios şi alta e să fii garagaţist. (declaratie Madalin Voicu pentru Realitatea Sportivă.)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

since1907
since1907  •  11 Iulie 2021, 21:49

\CFR1️⃣9️⃣0️⃣7️⃣CLUJ/

Vezi toate comentariile (33)
Comentează