FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Întăriri din Italia » Ce jucător le-a fost propus celor de la CSU Craiova

Francesco Della Rocca (nr. 7), în tricoul Bolognei, într-un meci de Cupă contra Sienei Foto: Gulliver/GettyImages
Francesco Della Rocca (nr. 7), în tricoul Bolognei, într-un meci de Cupă contra Sienei Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 09:00

Oltenilor le-a fost propus Francesco Della Rocca, un fost internațional de tineret care a lucrat cu Mangia la Palermo. Are 79 de prezențe în Serie A.

Jucătorii Universității Craiova au efectuat ieri vizita medicală și în această dimineață vor pleca în cantonament la Belek, unde se vor pregăti până pe 26 ianuarie. În Turcia li s-ar putea alătura și mijlocașul italian Francesco Della Rocca, cu care antrenorul Devis Mangia a lucrat la Palermo în sezonul 2011-2012.

Joacă la Salernitana

Fost internațional de tineret, astăzi în vârstă de 30 de ani, Della Rocca joacă la Salernitana, locul 12 în Serie B, și i-a fost propus lui Mangia de către reprezentanții săi, care au ținut probabil cont și de colaborarea lor anterioară. El a adunat 79 de prezențe în Serie A, la Bologna, club care l-a și crescut, la Palermo și la Siena, dar a trecut și pe la Perugia, Sassuolo și Brescia.

Della Rocca ar fi al doilea nou venit în lotul Craiovei, după Adrian Juncu. Fundașul stânga adus de olteni de la FC Ardealul are 18 ani și a semnat un contract pe 5 sezoane.

6 selecții a adunat Della Rocca la reprezentativele U16, U19 și U20 ale ItalieiV

500.000 €e cota de piață a mijlocașului italian pe transfermarkt.de

Băluță: "Nu mă transfer în țară"

Alex Băluță s-a numărat printre întârziați la vizita medicală, la fel ca Mateiu și Calancea: "În vacanță m-am trezit mereu pe la ora zece și m-am cam obișnuit așa. Azi abia m-am dat jos din pat". Atacantul a lăsat din nou de înțeles că nu-l interesează un transfer la Steaua: "Eu sunt la Universitatea, am contract și mă gândesc să rămân. În țară nu vreau să mă transfer, aș prefera străinătatea. Mi-ar plăcea în Serie A, am învățat multe de la Mangia, cred că m-aș adapta". Băluță are în contract o clauză de eliberare de 3 milioane de euro.

"Aş vrea ca fiecare să-şi vadă de oile lui. Problema e simplă. Astăzi, jucătorii nu vor să se ducă la FCSB"
Marcel Popescu, președinte U Craiova

De la Man. City în Bănie

Conducerea Universității l-a numit ieri pe Bruno Vienescu în funcția de coordonator al Centrului de copii și juniori, unde va gestiona și grupele U7 și U15. Vienescu a antrenat în ultimii ani în Anglia, la Academiile lui West Bromwich și Manchester City, club pe care l-a reprezentat în cursul lui 2017 într-un amplu proiect derulat în China. Tehnicianul de 29 de ani deține licența UEFA "B", dar în februarie va dobândi și "A"-ul.

PATRU TESTE LA BELEK

Data / Adversar (Țara/Liga)
14 ianuarie SV Meppen (Germania/D3)
21 ianuarie Lechia Gdansk (Polonia/D1)
25 ianuarie Zaglebie Lublin (Polonia/D1)
25 ianuarie Ludogoreț Razgrad (Bulgaria/D1)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează