FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Întăriri la Craiova » Jucătorul a ajuns în România și e aproape să semneze cu echipa lui Mangia + S-a confirmat și o plecare importantă de la Universitatea

Meza Colli, în duel cu Marco Reus // FOTO: Guliver/ Getty Images
Meza Colli, în duel cu Marco Reus // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2018 20:24

U Craiova vrea să se întărească după startul modest de sezon și e la un pas să mai aducă un jucător. Mijlocașul Cesar Meza Colli (26 de ani) este jucătorul care ar urma să ajungă la Craiova, o pistă extrem de vehiculată în ultima vreme.

Acesta s-a despărțit de gruparea azeră FK Keshla și se află în România, unde ar negocia ultimele detalii contractuale cu echipa lui Mangia, scrie TV Telekom Sport. Colli este cotat la 250.000 de euro pe transfermarkt.de și a evoluat ultima dată la FK Keshla, în Azerbaidjan.

În plus, oltenii sunt la un pas să se înțeleagă și cu elvețianul Matteo Fedele (detalii aici).

ADIO, ZLATINSKI!

Hristo Zlatinski (33 de ani), bulgarul care evoluează în "Bănie" încă din 2015, a solicitat conducerii să fie lăsat să plece de la echipă după ce în acest sezon a devenit rezervă în echipa lui Mangia.

"Zlatinski este un jucător extrem de important, care a dat multe Craiovei, căruia Craiova îi mulţumeşte, e un adevărat lider. După atâţia ani de convieţuire, el a fost un exemplu de loitalitate şi dăruire. Trecând Dunărea de mai multe ori, a devenit oltean prin adopţie. Îi mulţumim! Am ajuns la această soluţie, care e în linii mari conturată, ca el să îşi găsească un club cât mai repede cu putinţă, pentru că pe 31 august se termină perioada de transferuri. Ne-am înţeles", a declarat Marcel Popescu la TV Telekom Sport.

  • În această seară, trupa lui Mangia caută prima victorie din acest sezon. U Craiova o înfruntă pe FC Botoșani de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (9)
dakesis
dakesis  •  05 August 2018, 22:47
Postat de fibra pe 04 August 2018, 00:12

Cum o fi aia să te întărești de la azeri? Curcile se prăpădesc de râs

unii se inataresc de la chinezi, 'intelijentule'... De Witzel ai auzit? Stii cati bani au azerii? se mai ratacesc jucatori buni si pe-acolo...

654626884909566
Adrian Oncea  •  05 August 2018, 20:59

Mezza Colli e supermeserie fata de ce avem în liga 1.Nu trebuie să lipsească în meciul cu Leipzig dacă sperăm la ceva.Cu el în dreapta si Mitriță în stânga spulberă tot în campionat.Ştie fotbal omul,luați-l căt mai repede

230403824477128
Stefan Iliescu  •  05 August 2018, 06:29

Aduceți atacant ca mijlocași avem destui Zlatinski sa ramana ce faceti cu Cicaldau ca ai este frica sa intre la minge

Vezi toate comentariile (9)
Comentează