FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Ţinte uşoare » Doi jucători cheie de la Oţelul, pedepsiţi că nu şi-au prelungit contractele!

Marius Pena ar putea pleca liber de contract la vară
Marius Pena ar putea pleca liber de contract la vară

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 ianuarie 2013 18:55

Un scandal a izbucnit la Oţelul chiar înainte ca echipa să plece în cantonamentul din Poiana Braşov. Doi dintre cei mai importanţi jucători, Marius Pena (27 de ani) şi Cornel Rîpă (23 de ani), au fost trimişi la echipa a doua şi n-au făcut deplasarea la munte cu restul lotului.

Motivul pentru care conducerea gălăţenilor au luat această decizie este faptul că cei doi fotbalişti au refuzat să-şi prelungească contractele scadente în vara acestui an.

"Mi s-a făcut o ofertă de prelungire a contractului, dar nu am fost de acord cu condiţiile puse de conducere şi am fost trimis la echipa a doua. Voi respecta decizia clubului şi mîine dimineaţă o să mă prezint la antrenamentele formaţiei secunde. Nu ştiu ce se va întîmpla în continuare", a spus Rîpă pentru digisport.ro

Rîpă şi Pena sînt doriţi de cîteva echipe din Liga 1, printre care Dinamo sau Pandurii Tg. Jiu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
theopalas
theopalas  •  17 Ianuarie 2013, 21:59
Postat de ntfo pe 17 Ianuarie 2013, 21:01

Ce prostie.Scrie undeva ca jucătorul trebuie sa îşi prelungească neapărat contractul?Atitudine de tărani proşti

Taran p**st esti ca pui botul la aceste minciuni. Au ramas ca sa clarifice treaba cu contractele, apoi se vor alatura grupului. Iar cei doi au si declarat ca vor ramane. Nu este nici o pedeapsa. Ca sa continui la un club si sa primesti bani e pedeapsa ma infantilule? Numai un labil psihic crede ce scriu astia, din pacate vad ca sunt destui.

ntfo
ntfo  •  17 Ianuarie 2013, 21:01

Ce prostie.Scrie undeva ca jucătorul trebuie sa îşi prelungească neapărat contractul?Atitudine de tărani proşti

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  17 Ianuarie 2013, 20:31
Postat de florin_99 pe 17 Ianuarie 2013, 19:51

@faurul_pamantului: in mare parte ai dreptate. DAR , te-ai gandit si la varianta ca cei 2 au cerut mult mai mult decat s-ar fi putut negocia cu ei? Stai, nu fac parte din conducerea clubului.Totusi, intotdeauna ne situam de o parte sau alta functie de afectiunile pe care le avem.Ai incercat sa privesti si din partea cealalta?Cand ceri, trebuie sa ai si ce oferi. Sincer, ca unul care merge regulat de multi ani pe stadionul otelului , imi pare rau doar de pena.Chiar si cand nu a fost in forma, a marcat sau a creat pentru altii.Rapa in schimb - vai de capul lui ! Crede-ma daca se duce la Steaua va fi bulevard pe partea lui. Noi,adversarii, vor fi super fericiti.Omul este catastrofa nationala.

In plus Otelul nu a oferit transparenta financiara si n-a aratat nici siguranta, in ultimile luni, iar faptul ca jucatorii au avut probleme cu salariul poate sa fie si asta o stare de incertitudine, de ingrijorare pentru jucatorii de fotbal. Un alt detaliu, sa spunem ca nu se mai bazeaza pe ei, dar din moment ce nu te mai bazezi pe anumiti jucatori, ii lasi sa plece decat sa le platesti inca 4-6 luni din contract, dar nu, conducerea Otelului pare mai mult sa puna o presiune in plus pe acesti doi jucatori, in primul rand pentru ca ei ar putea ajuta echipa, si in al doilea rand nu vrea sa-i scape sa plece liberi de contract la vara!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează