Comentarii (10)

fzcsm  •  03 Septembrie 2009, 14:15

Daca a facut gigi asta inseamna ca nu iubeste Steaua.FORZZA STEAUA!!!Libertate pentru suporteri!

 •  03 Septembrie 2009, 09:55

VOI NU VEDETI CA NU MAI CONTEAZA COMISIILE SI REGULAMENTUL . ESTE O AFACERE INTRE MITICA SI CIOBAN ca sa inalture galeriile. si mitica si gigi sunt ff "iubiti si aplaudati ". cand revin spectatorii pe ghencea ,gigi o sa trimita un om de a lui pe teren sa faca scandal ca sa aiba motiv sa joace iara fara spectatori. afara cu mafia asta a fotbalului. PELUZA SUD NU RENUTA.

werder_fan  •  03 Septembrie 2009, 08:51

fotbalul fara spectatori ii cea mai abjecta decizie, deja devin penibili cei de la comisii cu astfel de decizii. Chiar nu se pot gasi vinovatii? In strainatate cand au intrat doi suporteri sa-i bata pe cei de la chelsea dupa meci nu s-a dat suspendarea terenului echipei gazda. PS: Farul de ce a fost pedepsita, ca nu era club organizator. Daca ai dat aceasta decizie trebuia ca si Rapid sa fie suspendata pt. ce a facut la Ploiesti.

mbogdan80  •  03 Septembrie 2009, 08:38

nu gigi becali este responsabil pentru suspendarea stadionului..nu el a aruncat cu torte pe teren.. insa nu inteleg de ce liga suspenda tot stadionul si nu incearca doar sa suspende prezenta galeriilor in tribune.. solicit pe aceasta cale ligii ca la urmatoarele incidente sa suspende prezenta galeriilor in tribune...eu spectator de tribuna a II-a nu creez niciodata probleme. de ce mi se interzice sa-mi folosesc abonamentul la meciurile stelei!

iuliohir  •  03 Septembrie 2009, 08:10

iar huliganii...incep sa cred ca sunt adusi intentionat acolo...

bimbi79  •  03 Septembrie 2009, 07:44

Tot ceea ce spuneti sunt doar prostii, amatorismul GSP/ului. Vrem DOVEZI, nu vorbe ! Un cotidian care se respecta aduce argumente serioase in ceea ce declara... in rest vorbe de claca Baieti ai GSP-ului mergeti in Cismigiu, si scrieti ceea ce comentaza fanii diverselor echipe ! Asta e valoarea GSP-ului, asta este nivelul ziaristului roman in 2009.

 •  03 Septembrie 2009, 07:23

Nu il simpatizez pe Gigi, dar daca a facut intelegere cu Dragomi pentru suspendarea terenului, a avut o idee buna. Sa mai dea o lectie "suporterilor" Stelei, care nu au nici o legatura cu sustinerea echipei. Poate e mai bine ca drogatii si betivii din galerii sa nu mai poata sa isi arate "personalitatea". Asta e numai "realizarea" lor. Fortza Steaua!

ockiu  •  03 Septembrie 2009, 07:20

jijinio - te-ai gandit ca suporterii se vor obisnui si o sa te trezesti in europa ligue ca vei juca cu stadionul gol - asa cum a jucat dinamo cu cfr?!

ockiu  •  03 Septembrie 2009, 07:19

poi si-acum daca faru` joaca la 60km cu suporteri n-ai vreau ca steaua sa joace la 60km pe un alt stadion = un alt gazon (evident mai bun decat in ghencea)? nu lasa ca e mai bine fara spectatori si ... sa ne rugam sa nu-si rupa nimeni picioarele pe gazonul respectiv.

 •  03 Septembrie 2009, 01:55

Gibonul isi da ultima suflare. Nu-l mai iubeste nimeni, iar el ce face? Scapa de suporteri ca sa i se auda doar lui urletul la meci. Vei muri incet gibonule si te vei duce in iadul anonimatului pentru ca asa meriti. N-ai cap si n-ai bun simt si noi nu te iubim. Ba mai mult: Te vom face nul. Esti un nimeni. PLEACA. FREE STEAUA! FORZA STEAUA!!!

Comentează