FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNCĂ DOUĂ MECIURI FĂRĂ PUBLIC ÎN GHENCEA

Înţelegere Gigi Becali - Dumitru Dragomir?

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat joi, 03 septembrie 2009 00:00

Sancţiunea încasată ieri de Steaua se potriveşte ca un scut perfect pentru Gigi Becali în relaţia cu suporterii. Care sînt argumentele că în spatele deciziei ar putea sta o înţelegere între Becali şi Dragomir?

1.
Constestat violent inclusiv la derby-ul cu Dinamo, patronul Stelei nu va mai avea parte de contestări şi huiduieli aproape două luni, atît cît va trece pînă la următorul joc cu fani în Ghencea.

2.
Mititelu spunea în primăvară, înainte de a se da decizia ca meciul Steaua - Craiova să se joace fără fani: "A fost o suspendare cerută de Steaua". E posibil ca şi acum, ca şi înaintea partidei cu Urziceni, cînd a fost schimbat regulamentul şi cînd Becali şi Dragomir s-au pus de acord, comisia LPF să-i fi aplicat Stelei exact sancţiunea solicitată de Gigi.

3.
Deşi Dragomir a susţinut la Fanatik Show că "regulamentul prevede doar porţi închise, n-avem ce face", tot ieri, Comisia de Disciplină a FRF a suspendat terenul Farului un meci, obligînd clubul de pe Litoral să joace o partidă la o distanţă mai mare de 60 de kilometri de Constanţa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
fzcsm
fzcsm  •  03 Septembrie 2009, 14:15

Daca a facut gigi asta inseamna ca nu iubeste Steaua.FORZZA STEAUA!!!Libertate pentru suporteri!

 •  03 Septembrie 2009, 09:55

VOI NU VEDETI CA NU MAI CONTEAZA COMISIILE SI REGULAMENTUL . ESTE O AFACERE INTRE MITICA SI CIOBAN ca sa inalture galeriile. si mitica si gigi sunt ff "iubiti si aplaudati ". cand revin spectatorii pe ghencea ,gigi o sa trimita un om de a lui pe teren sa faca scandal ca sa aiba motiv sa joace iara fara spectatori. afara cu mafia asta a fotbalului. PELUZA SUD NU RENUTA.

werder_fan
werder_fan  •  03 Septembrie 2009, 08:51

fotbalul fara spectatori ii cea mai abjecta decizie, deja devin penibili cei de la comisii cu astfel de decizii. Chiar nu se pot gasi vinovatii? In strainatate cand au intrat doi suporteri sa-i bata pe cei de la chelsea dupa meci nu s-a dat suspendarea terenului echipei gazda. PS: Farul de ce a fost pedepsita, ca nu era club organizator. Daca ai dat aceasta decizie trebuia ca si Rapid sa fie suspendata pt. ce a facut la Ploiesti.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează