FOTBAL  »  Superliga  »  DEMITERE

Intenţiile lui Mutu, dezvăluite: "Asta a vrut de când a ajuns la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 19:56

Victor Piţurcă este de părere că Adi Mutu a dorit de la bun început îndepărtarea lui Ioan Andone de pe banca tehnică a lui Dinamo şi că, pe termen lung, fostul atacant îşi doreşte să ajungă antrenor. 

"Andone nu trebuia demis. El s-a aventurat în a declara că va lua campionatul, dar nu poţi cu ce ai. Sunt sigur că-i pare rău, ştiu cât suferă un antrenor. Cred că patronul echipei trebuie să ia atitudine, Ionuţ Negoiţă a tăcut şi nu a fost în regulă.

Nu vreau să vorbesc de omul Mutu, eu spun că s-a schimbat ceva la Dinamo odată cu venirea lui. Eu ştiu ce urmăreşte. Urmăreşte să antreneze, e foarte clar. Cunoscându-l pe Mutu, cred că a vrut de la început să-l schimbe pe Andone", a spus Piţurcă la TV Digi Sport.

Ioan Andone a fost demis de la Dinamo, iar în locul său a fost adus Cosmin Contra. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
1291101574241845
Ciprian Cotutiu  •  22 Februarie 2017, 10:46

Mutu ar trebui sa plece de la Dinamo a adus un antrenor Gica Contra asta care nu e antrenor se zbate pe marginea terenului tot meciu gesticuleaza in loc sa stea pe banca cu carnetelul in mana sa noteze ce trebuie imbunatatit asta face un antrenor adevarat nu se maimutareste pe marginea terenului .

daculliber
daculliber  •  22 Februarie 2017, 02:33

Aberatii spuse ***...Rezultatele si jocul slab al echipei, l-au demis pe Andone, nicidecum Mutu...Plus gramada de puncte pierdute pe mina arbitrilor...Dinamo, fara a straluci, ca oricum nu straluceste nimeni in liga 1, putea fi lejer in primele 3, daca nu ar fi fost furata ca in ligile satesti in meciurile celebre cu Tg Mures, Botosani, Astra, Chiajna, etc...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  22 Februarie 2017, 00:11

Pitzurca unde antreneaza?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează