FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

"Interesul echipei primează"

claudiu niculescu
claudiu niculescu

Articol de - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Ţălnar a explicat la emisiunea "Tribuna 0", de la Europa FM, moderată de Ovidiu Ioaniţoaia, incidentul cu Niculescu: "L-am scos la încălzire la pauză, la 1-0 pentru Piteşti, iar între timp s-a făcut 3-1 pentru noi, aşa că am băgat un jucător defensiv.

Claudiu, venind spre bancă, le-a spus lui Prunea şi Ganea că nu se poate ca un fotbalist de vîrsta şi cu experienţa lui să se încălzească o repriză şi să nu intre pe teren. El trebuie să înţeleagă că interesul echipei primează indiferent de numele jucătorului!".

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (3)
dinamir
dinamir  •  03 Martie 2010, 13:42

daca vroiai sa joci draga claudiu trebuia sa pleci la astra in locul lui liviu ganea. ai vazut pustiul ce face acolo?tu trebuia sa fi imprumutat la astra daca vrei sa joci neaparat si liviu ganea trebuia sa ramana.si nici acolo nu stiu sigur daca mai prindeai echipa.nu sunt rautacios dar nu mai esti ce ai fost si trebuie sa lasi locul celor tineri si sa te multumesti cu cate 15-20 de min pe final de meci sau o varianta pentru titulari cand sunt accidentati.

 •  03 Martie 2010, 13:03

Buna alegere. Nu inteleg de ce s-ar supara Niculescu. Probabil e inca o ezagerare a tabloidului GSP. Rusinica, ziar de 2 lei. NU MAI CUMPARATI GSP.

huligan.de.bun_simt
huligan.de.bun_simt  •  03 Martie 2010, 12:18

E lipsa de profesionalism si bun-simt!!! Daca era un jucator care avea constanta sau care muncea meci de meci era de inteles,dar in cazul lui Niculescu nu e nici pe departe vorba...este un jucator valoros,dar care momentan traieste din trecut! Putea sa isi depaseasca conditzia in momentul in care a plecat de la Dinamo...dar nu a facut-o.Asa ca sa se multumeasca cu banca,pana va dovedii ca merita locul in teren...desi la varsta lui e greu sa mai crezi ca era motivatia necesara!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează