FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Interviu cu Claudiu Răducanu: despre Rădoi, cum i-a dat Becali 5.000 de dolari pentru un gol și de ce a fost ignorat de națională

Foto: Arhiva Gazetei Sporturilor +10   FOTO
Foto: Arhiva Gazetei Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 09:15

Claudiu Răducanu (42 de ani), fostul atacant al Stelei, a vorbit într-un interviu pentru Prosport despre faptul că merita mai multe șanse la naționala României și a povestit un episod cu selecționerul din anul 2000, Ladislau Boloni.

„Atunci, erau atacanţi ca Adi Mutu, Marius Niculae, Adrian Ilie sau Viorel Moldovan. Era foarte greu să îi scoţi din echipă. Consider însă că meritam mai multe selecţii, dar este doar o părere. Îmi aduc aminte că eram la Steaua, iar naţionala avea meci pe Ghencea.

Eram în cantonament şi am mers să mă uit la antrenement de la margine. A venit Ladislau Boloni la mine şi a zis: «Ce faci, Claudiu?», «Bine, mulţumesc!». «Să ştii că nu pot să te chem din cauza unora». Asta mi-a rămas în cap. Poate nu eram impresariat de cine trebuie, pentru că eram golgheterul Diviziei A atunci”, a declarat Claudiu Răducanu pentru Prosport.

2 selecțiia strâns Claudiu Răducanu la echipa națională a României

claudiu raducanu 3
+11 FOTO
Claudiu Răducanu în tricoul echipei naționale

„Becali mi-a dat 5.000 de dolari că am dat gol”

Fostul atacant al Stelei din perioada 1999-2003 a povestit cum era Gigi Becali la începuturile sale în fotbal.

„Domnul Becali a fost foarte corect faţă de mine. M-a ajutat mereu când am avut nevoie. Îmi aduc aminte un episod cu mine şi dumnealui. Ţin minte că înaintea meciului cu Southampton mi-a zis că dacă dau gol şi ne calificăm, îmi dă 5.000 de dolari. După meci s-a ţinut de promisiune, nu a uitat”, a adăugat Răducanu.

„Am rămas în relații bune cu Nana Falemi, dar m-am văzut recent şi cu Mirel Rădoi şi Marius Baciu. Rădoi e un caracter deosebit, am fost colegi şi de cameră la Steaua. Sunt convins că va fi şi un antrenor foarte bun, pentru că deja face lucruri frumoase la echipa de tineret” Claudiu Răducanu

Cumpărat cu 200.000 de euro de la Extensiv Craiova în 2000, Claudiu Răducanu a fost vândut de Steaua după 4 ani la Espanyol, cu 1,5 milioane de euro.

11 meciuria strâns Claudiu Răducanu în La Liga, unde a marcat 3 goluri (un gol la 114 minute)

Citește și:

EXCLUSIV Adrian Stoian, SALARIU-ȘOC! GSP a aflat motivele pentru atacurile furibunde ale lui Becali!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  14 Martie 2019, 15:34

Imi aduc aminte ca il chemau pe Bratu la nationala ( avea 11 goluri marcate in campionat ) dar pe Claudiu nu il chemau ( desi avea 24 de goluri marcate in campionat ), si cand erau intrebati : "Dar de ce nul il chemati si pe Raducanu la nationala, ca are dublu goluri marcte ?!" , ei raspundeau : " Da, dar ai vazut ce repede alearga Bratu ?" .... Bineanteles ca am pierdut calificarea... Daca alearga asa de repede Bratu, de ce nu il selectionau la atletism ?? :))))

badeadorian
badeadorian  •  14 Martie 2019, 12:21

Cine a corectat declaratia originala facuta de Claudiu si cat timp a fost necesar sa apara pe hartie asa cum este acum ? . Asta este interesant , nu cum sa faca el sa plateasca impozit la cei 5000 de dolari ca sa nu-l mai toace ''constienta'' la cap !!

red77
red77  •  14 Martie 2019, 09:43

Asta chiar a vorbit sau v ați înțeles prin semne?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează