FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

INTERVIU EXCLUSIV cu Ionel Dănciulescu: „Nu vom vorbi niciodată despre retrogradare! Suntem pe drumul cel bun”

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 19:35

Ionel Dănciulescu, 42 de ani, team managerul lui Dinamo, spune că Dinamo nu va avea probleme în play-out și anunță că roș-albii vor „renaște” sezonul viitor, sub comanda lui Rednic.

- Domnule Dănciulescu, președintele David a spus, într-un interviu pentru GSP, că vina pentru ratarea play-off-ului este a sa. Ce părere aveți?
- Cu toate că David dă dovadă de bărbăție și ia vina asupra lui, nu este corect! Acest eșec este al tuturor celor din club, care au fost și încă sunt. David nu s-a băgat niciodată peste partea tehnică. Trebuie să fim cu toții bărbați, nu doar David, și să ne asumăm greșelile făcute!

- Veți juca a doua oară consecutiv în play-out.
- Oricum șansele la play-off erau mici chiar dacă învingeam tot. E dureros, dar nu avem ce să facem, trebuie să mergem înainte.

- Totuși, care sunt cauzele înfrângerii cu Botoșani, 1-2?
- Cred că a fost și chestia asta că au venit mulți suporteri alături de noi, nu am vrut să-i dezamăgim și a fost presiune pe noi. Încărcăturile emoțională și psihică coroborate cu dorința de a nu dezamăgi fanii ne-au făcut să nu avem clarviziune în anumite momente. Sper ca fanii să fie în continuare alături de noi pentru că suntem pe drumul cel bun. Vom fi mai buni sezonul următor și cu siguranță ne vom bate la campionat. Faptul că lucrurile merg bine în acest moment nu poate fi negat de nimeni. De când a venit nea Mircea Rednic, echipa arată altfel.

"Retrogradare? Niciodată!"

- Tot David a spus că play-out-ul trecut v-a păcălit crezând că echipa e mai bună decât în realitate. Se poate întâmpla din nou acest lucru?
- De data asta este Mircea Rednic aici și nu se va mai întâmpla așa ceva. Plus că am trecut deja prin această experiență neagră și eu spun că am învățat din ea. Nu vom repeta aceleași greșeli. Nea Mircea știe cum să gestioneze foarte bine situația din play-out-ul care urmează. De asta nu îmi fac griji. Tot ce îmi doresc este ca lumea să aibă încredere în noi și în special în Rednic pentru că vom arăta mult mai bine.

- Ați luat în considerare și varianta retrogradării?
- Niciodată! Repet, niciodată! La Dinamo nu se va vorbi despre așa ceva! Cine spune acest lucru e clar că are ură pe Dinamo.

"De Christovao nu mă pronunț!"

- Sunteți unul dintre cei mai mari atacanți pe care i-a avut Liga 1. Cum vi se par vârfurile aduse în această iarnă?
- De Montini nimeni nu poate spune ceva negativ, asta e clar. E un jucător extrem de important, polivalent, poate juca bine și în benzi. Îmi place.

- Papazoglou?
- Mai are nevoie de niște timp pentru a se acomoda. E foarte puternic, de careu.

- Christovao?
- Aici nu pot să mă pronunț pentru că l-am urmărit doar la antrenamente. Ce am văzut până acum mi-a plăcut, dar una e ședința de pregătire și alta e meciul oficial. Aș vrea să adaug că sunt foarte mulțumit de evoluțiile din ultima perioadă ale lui Daniel Popa. De câte ori a fost băgat în teren din postura de rezervă, s-a descurcat bine. Sper să o țină tot așa.

"Dezamăgirea mea cea mai mare este că nu am continuat seria victoriilor pentru a bucura fanii. Chiar dacă nu intram în play-off"

"Nea Mircea Rednic a făcut lucruri fantastice, dar au venit mulți jucători noi într-un timp scurt. Tot ce a depins de noi am făcut, dar lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești. E nevoie de mai mult timp pentru omogenizarea lotului"

"În cele trei meciuri din 2019 s-a văzut clar o creștere calitativă în jocul nostru. Echipa are altă atitudine și o cu totul altă față"

"Acum trebuie să fim mai uniți ca niciodată! Suporterii să aibă încredere în Rednic și în Dinamo, să fim cu toții uniți pentru a ieși din această pasă mai puțin bună. Mai ales acum, când toată lumea ne atacă din toate părțile"

Ionel Dănciulescu

152 de goluri în 355 de meciuri a marcat Dănciulescu pentru Dinamo în Liga 1

2 titluri de golgeter al Ligii 1 a câștigat Dănciulescu în tricoul lui Dinamo: 2003/2004 și 2007/2008

3 titluri de campion al României a câștigat Dănciulescu cu Dinamo: 2001/2002, 2003/2004 și 2006/2007

 Citește și:

David își asumă ratarea play-off-ului și le cere răbdare fanilor: „Nu-l mai criticați pe Rednic”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  21 Februarie 2019, 13:38
Postat de Radulescu Horatiu pe 21 Februarie 2019, 08:27

Dacă voi nu mă vreți,eu vă vreau!Spuse retrogradarea celor de la Dinamo.Se stânge lațul Dinamo,liga a doua este aproape.

Vai, cat de plastic ai spus.....o tampenie! Oftica va mananca,aveti cosmaruri si daca Dinamo s-ar desfiinta!

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  21 Februarie 2019, 08:27

Dacă voi nu mă vreți,eu vă vreau!Spuse retrogradarea celor de la Dinamo.Se stânge lațul Dinamo,liga a doua este aproape.

kordell
kordell  •  21 Februarie 2019, 05:10
Postat de alexandru.popescu pe 20 Februarie 2019, 20:51

In momentul asta sunt 4 echipe care se bat la retrogradare: Voluntari, Chiajna, Calarasi si Minamo. Posibil sa se mai adauge Gaz Metan si Hermannstadt.

Ai studiat-o mult ?

Vezi toate comentariile (24)
Comentează