FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

INTERVIU EXCLUSIV Tîrcoveanu spune tot! Îi desființează pe Bratu și Rednic: "De-asta n-am mai prins lotul" + Ce zice despre un eventual transfer la FCSB

Articol de - Publicat marti, 18 decembrie 2018 12:01

Andrei Tîrcoveanu (21 de ani) a oferit un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro în care a vorbit despre motivele pentru care a fost dat afară în această iarnă de Mircea Rednic de la Dinamo. Mijlocașul ”lovește” și în Florin Bratu.

- De ce crezi totuși că n-ai mai fost oprit, deși clubul tot anunță de ani buni proiectul ”New Dinamo”?
- Proiectul ”New Dinamo” nu a început niciodată, după părerea mea. Singurul care a încercat să promoveze și tineri, poate și pentru că nu avea soluții, a fost Florin Bratu, care m-a folosit și pe mine 5 minute în prima etapă. Am făcut tot ce se putea face în 5 minute. După acel meci nu am mai prins nici lotul pe motiv că am avut un șut peste poartă din 18 metri în cele 5 minute jucate cu Voluntari. Până acum niciunul din antrenorii veniți la Dinamo nu a avut curajul să promoveze tineri și poate din cauza asta s-au pierdut atâția tineri talentați.

- Te consideri în vreun fel nedreptățit?
- Consider ca meritam sa joc și merit în continuare. A fost alegerea lor și nu o critic. Mereu mi-am spus punctul de vedere, este ceva normal.

Rednic îmi spunea că sunt o combinație între Xavi și Iniesta

- Tatăl tău a povestit niște lucruri dure în Gazetă, crezi că și acest lucru l-a determinat pe Rednic să te dea afară?
- Sunt sigur ca domnul Rednic a fost deranjat de acuzele aduse de tatăl meu. Este purul adevăr. Ar mai fi fost multe de zis, și multe au fost scoase din context. Trebuie să ne asumăm întotdeauna ceea ce facem. Există consecințe pentru orice. Știam că interviul acordat de tatăl meu va stârni controverse și mi-am asumat acest lucru. Consider că lumea trebuie să știe adevărul. Nu ar fi existat niciun interviu dacă domnul Rednic nu ar fi vorbit despre mine la o emisiune. El a afirmat că ma cunoaște de mult și că nu am confirmat. Dar cu 2 ani în urmă într-un cantonament la Brașov îmi spunea că sunt o combinație între Xavi și Iniesta .

- Poți să-mi dai mai multe detalii legate de acel episod povestit de tatăl tău?
- Sunt foarte multe de spus, este târziu pentru asta. Nu vreau sa rămân cu un gust amar. Adevărul va ieși la iveală la un moment dat. O să fac tot ce pot sa demonstrez ca am fost cea mai mare pierdere a acestui club.

- Ce urmează pentru tine, ai ceva oferte?
- Am 21 ani și toată cariera înainte. Sunt un om norocos că am putut trece peste atâtea dezamăgiri și încă țin capul sus. Sunt pregătit să-mi arăt calitățile, sunt conștient de ele. Oriunde voi merge, am ambiția să arăt tot ce pot.

Ce spune despre o ofertă de la FCSB

- Ai stat 15 ani la Dinamo, dacă ar veni o ofertă de la FCSB cum ai răspunde?
- Sunt dinamovist de când mă știu. Asta nu se va schimba niciodată, indiferent de cât de greu mi-a fost. Dinamo nu este o afacere, este un club cu renume, fani și istorie, la care voi rămâne cu sufletul toată viața indiferent unde voi ajunge.

- Pe viitor ai vrea să te mai reîntorci la Dinamo?
- Dacă voi fi dorit, mă voi întoarce. Acum vreau să mă concentrez pe fotbal, să uit toate amintirile neplăcute și să rămân cu ce am învățat de la Dinamo, pentru că aici am crescut.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
851072578301681
Vyyllyy Engel  •  05 Ianuarie 2019, 22:13
Postat de Danezul Gramada pe 30 Decembrie 2018, 05:30

Lasa ba Daniel nu mai plange pt golurile incasate de la Steaua. De la anul o sa luati goluri de la Mioveni si Daco Getica si o sa scapati de Steaua. Poate promoveaza in B si Csiksereda si o sa va luati revansa.

Noi am luat gol de fcsb , nici de cum de la Steaua , FC STraua joaca in liga a 4-a lasa-i domnului acolo , ca au de munca pana in prima liga , cat despre prostia ta imensa , o sa-ti bagi "ungiia in gat " ca Dinamo n-o sa retrogradeze, La minte unui fcsb ist ce putem cere ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

126791918017681
Danezul Gramada  •  30 Decembrie 2018, 05:30
Postat de Daniel Botez pe 28 Decembrie 2018, 20:58

Bravo Andrei. De foarte mult bun simt interviul tău! Sunt un mare admirator al antrenorului si al Dinamovistului Rednic. Am crezut mereu in ideea de New Dinamo însă e clar ca acest proiect nu are nici o sansa la Dinamo datorită noua suporterilor care nu avem răbdare și care punem la suflet orice gol primit de la maimuțoii fcsbisti. Dar îți doresc din tot sufletul sa Reușești in alta parte și sa te întorci la marea noastră dragoste Dinamo cu un salariu de minim 20000 de euro pe luna. Incaodata felicitări pentru caracterul tău frumos. Te va ajuta in viața și cariera!!!!

Lasa ba Daniel nu mai plange pt golurile incasate de la Steaua. De la anul o sa luati goluri de la Mioveni si Daco Getica si o sa scapati de Steaua. Poate promoveaza in B si Csiksereda si o sa va luati revansa.

ray51
ray51  •  29 Decembrie 2018, 21:16

E grea viata atunci cand nici nu ai inceput-o, ba mai mult daca stai si analizezi ce spune ala sau celalalt si nu simti tu ca esti o valoare, ca meci de meci faci furori si ca publicul te aclama, ca antrenorul incepe cu tine echipa, e greu, tare greu sa razbesti! Nu spun ca n-ai oarece talent si tinuta de fotbalist, dar prea te lasi tarat in scandaluri de tatane-tu. Spune-i stop si treci la munca. Arata-le tuturor cine esti ! Tu sti cine esti de fapt?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează