FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - STEAUA, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE LOOK TV, LIVETEXT PE GSP:RO

Interviu savuros cu Valeriu Iftime înainte de meciul cu Steaua: "Sînt supli, îi vînăm doar cu luneta!" :)

Articol de - Publicat luni, 01 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 noiembrie 2014 22:59

Patronul moldovenilor se teme de Sînmărtean, "a avut un an cum nici Hagi n-avea pe vremuri".

- Anul trecut i-aţi aşteptat pe stelişti cu "pistoalele încărcate şi radarele pornite". Acum?
- Pistoalele s-au făcut mitraliere, o să fim un pic mai eficace. În plan mental sîntem un car din Roma antică, pregătiţi de luptă. Ca să poţi învinge Steaua îţi trebuie mai mult decît voinţă. Mari strategi, mari războinici, să vedem dacă îi avem.

- Împrumutaţi nişte tancuri de la vecinii ucraineni?
- (rîde) Să ştiţi că poate fi o idee, avînd în vedere că ajung repede la noi. Problema este că ei pot să vină şi fără să-i chemăm, de asta mă tem, ha, ha! Este o glumă. De tancuri nu avem nevoie pentru că şi steliştii s-au făcut mai supli şi trebuie să-i vînăm doar cu luneta, nu cu tancurile.

"Premiez presa!"

- De cine vă e frică de la Steaua?
- De Sînmărtean, e mult peste valoarea campionatului nostru. Ceilalţi sînt foarte buni, dar el e genial, a avut un an cum nici Hagi nu avea pe vremuri. Dacă prinde zi de excepţie, nu poţi decît să-l admiri şi să fii bucuros, chiar dacă ai luat bătaie! El dezechilibrează orice echipă adversă, chiar şi o altă "naţională".

- Ce aşteptări aveţi de la următoarele meciuri?
- După meciul cu CFR am spus că dacă facem 3 puncte e foarte bine, dacă facem 6 îl premiez pe Leo Grozavu, dacă facem 9 puncte premiez inclusiv presa! Sînt aşteptări imense acum. Leo aşteaptă să îi dau un premiu, însă cea mai mare bucurie tot a presei va fi. Niciodată n-a luat premiu de la mine!

Cum îşi încurajează Iftime jucătorii:
... Ngadeu: "Sînt convins de data asta că Ngadeu poate să ţină un Keşeru, doi Keşeru sau trei Keşeru. Nu trei odată, dar pe rînd. E unul dintre cei mai buni fundaşi din România"

... Martinus: "E apt, unul dintre atuurile noastre. E antidot serios pentru orice echipă"

... Vaşvari: "Sînt convins că va marca un gol din ăla cum ştie el, de la 25 de metri, în care portarul face doar două versuri în timp ce vede mingea la vinclu"

"Raportul defavorabil al Curţii de Conturi se trage din cîteva documente ataşate de directorul economic de la club, finanţările Primăriei sînt pe baza unor proiecte şi reprezintă cheltuieli eligibile. N-avem emoţii" ( Valeriu Iftime, finanţator FC Botoşani)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tipsy
tipsy  •  01 Decembrie 2014, 09:19

sa vezi dilema in redactii acum! continua presa ingenuncherea in fata stelei, pentru continuitate si asigurarea relatiilor, ori fac o exceptie pentru un bonus de la nenea asta, sperand ca regina nu se supara? dificila alegere, sunt cu sufletul alaturi de voi! oricum ar fi, stim ca ne oferiti calitate si impartialitate, va multumim pentru asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close