FOTBAL  »  Superliga  »  INTERDICȚIE

EXCLUSIV Interzis la transferuri pentru Sepsi OSK? Covăsenii au primit o înștiințare oficială din partea FIFA!

Sepsi trebuie să îi achite 90.000 euro lui Jacob Adebanjo
Sepsi trebuie să îi achite 90.000 euro lui Jacob Adebanjo

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2020 13:04 / Actualizat vineri, 28 august 2020 13:55

Sepsi a fost înștiințată în această dimineață de către FIFA că este obligată să achite 90.000 euro către Jacob Adebanjo (26 de ani), fotbalist plecat în urmă cu 2 săptămâni de la clubul covăsnean. Jucătorul mai avea 2 ani de contract.

În cazul în care gruparea din Sf. Gheorghe nu achită datoria, va primi interdicție la transferuri pentru următoarele 3 perioade de mercato! Adică până în vara lui 2022.

Hadnagy: „Astăzi rezolvăm!”

Oficialii lui Sepsi sunt încrezători că situația se va rezolva curând. „Știm despre ce e vorba. Astăzi rezolvăm. Primiserăm un cont în care să virăm suma, însă nu știam daca totul e în regulă. Cu această decizie UEFA certifică faptul ca acel cont e ok, vom vira banii și nu vor fi probleme. Suma nu este cea vehiculată, e mai mică, o putem rezolva rapid”, a declarat pentru GSP.ro Attila Hadnagy, directorul general al clubului.

Nigerianul Jacob Adebanjo a ajuns la Sepsi în iulie 2019. În mai mult de un an, mijlocașul defensiv a bifat doar 3 apariții în tricoul covăsnenilor, însă a reușit să înscrie o dată!

CFR Cluj - Sepsi, match preview: tot ce trebuie să știi

Alte știri din Liga 1:

Cine oprește hegemonia lui CFR Cluj? Un fost antrenor de la FCSB nu are dubii: „Dacă mai rămâne Dan Petrescu 3 ani aici, de 3 ori va câștiga campionatul!”

Adam Nemec a efectuat vizita medicală la Dinamo! Atacantul ar putea fi prezentat astăzi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează