FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDALUL DRAGOMIR/RCS-RDS

Într-o scrisoare oficială, Intact Media Group acuză RCS-RDS că ar fi plătit sume ilegale către o societate a lui Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 01 august 2013 17:48

Un document publicat de Intact Media Group (IMG) acuză existenţa unor tranzacţii financiare ilegale între conducerea LPF şi trustul RCS-RDS. Investigaţia IMG arată că în ziua cînd RCS-RDS a plătit sumele din contractul privind drepturile de televizare a Ligii 1, firma de cablu vira 2 milioane în conturile unei societăţi ce îi aparţine lui Dumitru Dragomir.

Mai mult de atît, documentul publicat acuză implicarea în contractul dintre RCS-RDS şi LPF a unei firme care a preluat creanţe din partea Ligii Profesioniste de Fotbal şi s-a îndreptat împotriva Antenei 1. Conform IMG, acţionarii acestei firme sînt Ioan Bendei, denunţătorul în dosarul Sorin Alexandrescu, şi o firmă olandeză ce ar fi acţionar în cadrul trustului RCS-RDS.

DOCUMENTUL POATE FI CITIT AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
self
self  •  01 August 2013, 20:37

deci mai :intactule: iar ai inceput sa mananci ciuperci,.Nu ca Mitica ar fi usa de biserica , dar a-ti bagat-o acum cu ocazia evenimentelor scaqbroase de la voi , si cu felix motanu, hai lasati-o ca macane

kdk.19
kdk.19  •  01 August 2013, 20:28

DECI MITICA LA ...BRUTARIE?PUSCARIE !!, A PRIMIT MITA&FOLOASE NECUVENITE, SI CINE A DAT SI CINE A LUAT TREBUIE PEDEPSITI !!!- PUSCARIE !!!

sakamoto
sakamoto  •  01 August 2013, 19:34

Numai smecherii, matrapazlicuri, aranjamente murdare. Cind se refera cineva la coducerea LPF si FRF omul se gindeste automat la ilegalitati! Justitia nu poate face ordine? Sa puna lucrurile la punct? Doar sintem in UE. Vrem in spatiul Schengen. Cine opreste Justitia din Romania sa-si faca datoria? De ce un amarit care fura un fleac primeste ani de puscarie, iar criminalii si cei care dau tunuri de milioane de euro, sint condamnati-in cel mai rau caz- cu suspendarea pedepsei? Pt cei bogati sint altfel de legi? Capitalism salbatic?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează