FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Ioan Alone" » Ziua în care "Fălcosul" pleacă de la Dinamo? Cum şi-a schimbat radical discursul în doar 7 zile

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2016 09:30

Astăzi, conducerea lui Dinamo se reuneşte într-o şedinţă de urgenţă, în care se va discuta dacă Ioan Andone va rămâne pe banca echipei. Primii pe lista de înlocuitori sunt Cosmin Contra, Marius Şumudică şi Claudiu Niculescu.

Contestat dur de suporterii care au făcut aseară deplasarea la Severin, la 1-2 cu CS U, a treia înfrângere consecutivă, dar avertizat clar și de Adi Mutu şi Ionuţ Negoiţă, care i-au dat un ultimatum, Ioan Andone a trebuit să îşi modifice discursul pentru a mai putea justifica rezultatele foarte slabe.

Astfel, pe 10 octombrie, tehnicianul anunța într-un interviu pentru Gazetă că nu-l interesează decât locul 1: 

"Păi, ca antrenor, la ce vârstă am eu, nu-mi permit și nu mă interesează locul 2. Pe Negoiţă, ca patron, dar și pentru club ar fi foarte bună și poziția secundă. Ar fi un progres. Însă dacă nu iau titlul, voi pleca."

La 7 zile distanță, după ce Dinamo a ajuns pe locul 8, cu trei înfrângeri consecutive şi o victorie în 8 meciuri, Andone şi-a schimbat radical viziunea: 

 "Eu am contract doi ani de zile şi sunt liniştit. Simt că cei din conducere au încredere în mine. Obiectivul meul e clar. Dacă termin pe 3 sau mai jos, voi pleca singur!". 

Ar trebui Andone păstrat până la finalul sezonului?

DA
NU

Citeşte şi: 

GALERIE FOTO "Să plece Andone!" » Ce au pățit jucătorii lui Dinamo + Ședință de urgență la București! S-ar putea schimba antrenorul

EXCLUSIV Andone e pus sub observație! Negoiță i-a dat un ultimatum! » Când poate fi demis antrenorul lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
zecs93
zecs93  •  18 Octombrie 2016, 18:33

Nu e momentu lui Clau-Gol acuma, mai ales cum e starea de spirit la echipa in momentu de fata !!! Daca pierde si ClauGol cateva meciuri si continua siru prost al lui Andone o sa-l injure galeria si pe el !!! Cel mai indicat ar fi Cosmin Contra,Miriuta sau Sumudica !!! Varianta de aur era M.REDNIC dar nu mai vine cat timp e negoita in fruntea clubului !!!

faneatiku
faneatiku  •  18 Octombrie 2016, 17:19
Postat de fangigi pe 18 Octombrie 2016, 14:32

Rednic vrea bani mai multi si jucatori mai buni, ceea ce Negoita pas!

Rednic vrea procent din jucatorii pe care ii vinde Dinamo. Daca vrea 10% din vanzarea unui jucator sa si plateasca 10% din salariile petardelor pe care le-a adus(nu a adus numai jucatori buni). Atunci ar fi corect. Primesti la vanzare .... dar platesti si esecul.

bakunin
bakunin  •  18 Octombrie 2016, 15:20
Postat de yeab pe 18 Octombrie 2016, 13:50

doar dinamu bucurești...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează