FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Atac dur la adresa celor de la CSA Steaua care se opun închirierii stadionului Ghencea: „Vor avea dosare penale!”

Stadionul Steaua
Stadionul Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2022 21:23 / Actualizat marti, 03 mai 2022 21:58

Ioan Andone, fostul antrenor de la Dinamo și CFR Cluj, a avut un mesaj dur adresat celor de la CSA Steaua, după ce „militarii” au refuzat sistematic să îi închirieze stadionul din Ghencea echipei FCSB. 

FCSB face presiuni să joace meciul cu CFR pe stadionul Steaua, dar se izbește de refuzul celor de la CSA Steaua. În aceste condiții, roș-albaștrii se gândesc să evolueze în Giulești, „casa” rivalei Rapid.

„Vrem pe Giulești! Sunt ei țigani, dar sunt civilizați” » Derapaj rasist + 3 idei nebunești ale lui Becali pentru finala cu CFR: „Doar George Simion are curaj să ne ajute”
FCSB
„Vrem pe Giulești! Sunt ei țigani, dar sunt civilizați” » Derapaj rasist + 3 idei nebunești ale lui Becali pentru finala cu CFR: „Doar George Simion are curaj să ne ajute”

Andone critică vehement decizia celor de la Steaua de a nu-i lăsa pe cei de la FCSB pe stadion și îi avertizează pe conducători că ar putea avea parte de dosare penale pentru proastă administrare.

Ioan Andone: „Stadioanele astea sunt făcute să producă bani”

„Nu e posibil de la bugetul statului să suporți cheltuielile. Ești pe minus, și Ghencea e pe minus, și Arcul de Triumf. Stadioanele astea sunt făcute din bugetul statului și sunt făcute să producă bani, să nu producă pierderi. Atunci tu trebuie să-l închiriezi, să-l dai la evenimente.

Dacă vrea Rapidul să joace în Ghencea, închiriază-i stadionul. Să nu plătim noi, ca noi plătim toate pierderile astea, nu le platește CSA Steaua sau nu le plătește Federația de rugby. Eu nu înțeleg lucrurile astea. Oamenii care răspund, cei care administrează la CSA, pot în viitor să aibă dosare penale pentru proastă administrare. E pierdere de bani. Nu au argumente. 

La fel e cu stadionul de rugby. Da, domnule, a fost al lor, a fost făcut pe banii Federației de Rugby? Nu domnule, ai un program, Federația de Rugby are meciuri internaționale în data asta, asta, în celelalte date închiriază stadionul. Fă-l să producă!”, a declarat Ioan Andone potrivit as.ro

Da, eu îi văd (n.r. - pe FCSB să joace în Ghencea). Nu cred că se vor putea opune la infinit. Dar poate nu va mai vrea FCSB-ul, că nu poți să știi. E și rău că s-au împărțit suporterii Stelei. Cu Steaua din Divizia B și cu FCSB-ul din Liga 1. Erau cei mai numeroși din țară, trebuie să recunoaștem asta. 

Cei mai numeroși suporteri i-a avut Steaua. Dă-le voie celorlalți steliști să se ducă pe stadionul ăsta. Nu e posibil așa ceva. N-au cum să riște, își riscă libertatea până la urmă.

-Ioan Andone

VIDEO Mihai Pintilii: „Depinde doar de politic, spre să putem evolua în Ghencea și să jucăm cu titlul pe masă”

Citește alte știri din Liga 1:

Ciprian Marica susține că Florin Tănase e „veninos”: „E ca un «șarpe»”
FCSB
Ciprian Marica susține că Florin Tănase e „veninos”: „E ca un «șarpe»”
Veste importantă pentru Dinamo » FRF a modificat criteriul de departajare la baraj
BARAJ
Veste importantă pentru Dinamo » FRF a modificat criteriul de departajare la baraj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
1727952517299352
Toma Iulian  •  04 Mai 2022, 20:27

Stadioanele să producă bani nu pagubă.

hofer
hofer  •  04 Mai 2022, 19:15

Spune Andone si trage apa!.. Rau a ajuns si asta, dar cine stie poate a primit si el o Straita cu bani de la Becali.

hofer
hofer  •  04 Mai 2022, 19:09
Postat de Iris Cristian Jucan pe 04 Mai 2022, 00:12

Propietari, retine acest aspect domnule CSA 2017 , propietari este POPORUL ROMAN , CSA Talpan si nici macar , MApN-ul este administratorul complexului sportiv , retine , administrator , nu propietar si nici detinator, timpul trece si se vor aduna destule probe in care majoritatea burtosilor din cercul CSA vor fi pusi la racoare . Si pe buget si pe proasta administrare si pe frauda , ca acolo miroase a furt calificat , ca si-au facut cativa pe acolo , afacere personala pe banii statului, tic tac….

Proprietar este MApN = Steaua!... Deci ce este asa greu de inteles?

Vezi toate comentariile (52)
Comentează