FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Andone dă vina pe jucători pentru cazurile de coronavirus de la Dinamo: „Mai sunt 3 săptămâni, ce-ți trebuie ție baruri?!”

Ioan Andone dă vina pe jucători pentru cazurile de coronavirus de la Dinamo
Ioan Andone dă vina pe jucători pentru cazurile de coronavirus de la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 18:07 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 18:33

Ioan Andone (60 de ani), președintele celor de la FC Voluntari, crede că Dinamo situația de la Dinamo este extrem de dificilă după apariția celor 6 cazuri de coronavirus din lot. 

„Mai sunt 3 săptămâni din campionat, ce-ți trebuie ție baruri, mall-uri?! Salarii vor, dar nu sunt profesioniști! Responsabilitatea e la jucători, e clar asta. Sunt sigur că au avut și discuții cu doctorul, cu antrenorul. 

Eu și Mihai Teja le amintim zilnic, le spunem să evite aglomerația, să nu uite masca atunci când merg la magazine, să aibă grijă.

Cum să fie 6 bolnavi?! Se poate întâmpla la unul... Nu-i văd bine, vă spun sincer. Uitați-vă și la program. Nu îi văd, cu 6 jucători care stau 14 zile în izolare... Le-au mai plecat jucători, nu mai e Filip, nu mai e nici Piscitelli. Ce lot au ei? O să joace cu juniorii. Pot să facă asta din două în două zile?!”, a declarat Ioan Andone la TV Telekom Sport. 

Clasament play-out Liga 1:

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri despre cazurile de coronavirus de la Dinamo: 

DINAMO. Pleacă Gigi Mulțescu?! Ce a declarat antrenorul: „«SMURD»-ul nu mai poate să facă față unor asemenea provocări”

Andrei Cristea, reacție categorică după cazurile de Covid-19 de la Dinamo: „Ăsta mai e campionat? Cine mai are curaj să joace cu ei?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
teniss
teniss  •  17 Iulie 2020, 12:59

ne inecam amarul cu un vin pelin

creeperno
creeperno  •  16 Iulie 2020, 23:00

Demn e sa se respecte regulamentul adica sa ajungem in finala cupei. Cazul ,,Bricheta" a fost demn?

planetfun
planetfun  •  16 Iulie 2020, 20:25
Postat de persanu pe 16 Iulie 2020, 19:34

Hai sa nu uitam cum Becali stătea de vorba cu Danciulescu la marginea terenului, mai lipsea sa coboare și soțul ficei lui Becali lângă ei, care oricum nu trebuia sa între pe stadion. Dar deh... Va-ți rugat de guvern sa va dea drumu la jocuri și v-ați bătut joc și când erați la întâlnirea cu cei din guvern și acum... Dar omu uită repede...

A venit b3cali cu.covid si v,a dat voua, este ? Nici sa pierdeti demn, nici sa muriti demn. Vad ca aia de la Chindia tac. De ce ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează