FOTBAL  »  Superliga  »  PROIECT

Ioan Andone vede un nou colos în fotbalul românesc: „Va deveni o echipă de cupe europene. O să vedem 10-15.000 de suporteri la meciuri”

FOTO Elena Driu
FOTO Elena Driu

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2021 17:16 / Actualizat luni, 07 iunie 2021 17:32

Ioan Andone (61 de ani) crede că fuziunea dintre Viitorul și Farul ar duce la apariția unei echipe de play-off în Liga 1. 

Fuziunea dintre Viitorul și Farul nu mai este o utopie. Gică Popescu a confirmat că au negocieri cu Ciprian Marica, iar Gică Hagi a purtat discuții cu Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean. Ioan Andone simte că rezultatul ar fi unul important pentru fotbalul românesc. 

Ioan Andone: „Farul va deveni o echipă de cupele europene”

„E bine pentru fotbalul românesc şi este bine pentru Constanţa, pentru că va fi o singură echipă. Hagi are toată infrastructura la stadionul lui. Dacă se va face şi noul stadion, Farul va deveni o echipă bună, o echipă de cupele europene, de primele 6. 

Deci acolo văd un proiect foarte frumos. Un proiect ca lumea, iar suporterii lui Farul vor veni toţi la meci. O să vedeam acolo 10-15.000 de suporteri meci de meci”, a spus Ioan Andone, conform Telekom Sport

VIDEO Reportaj GSP la Constanța: scaune distruse, cablul de nocturnă furat, dar se visează la o arenă de 50 de milioane €

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FCSB, la un pas de un nou transfer! Gigi Becali, acord cu un club din Liga 1

OFICIAL CFR Cluj a anunțat primul transfer pentru sezonul viitor! Fotbalistul, prezentat chiar de ziua de naștere

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
gago747
gago747  •  08 Iunie 2021, 11:15
Postat de gazistu pe 08 Iunie 2021, 10:53

FARul da!! CT are peste 300.000 loc... iar in extrasezon , cu turisti dublu..peste 600.000 , numai in oras….

Pe dracu turiști, Farul n-a avut niciodată cine știe ce medie de spectatori, fie vară fie iarnă.

gazistu
gazistu  •  08 Iunie 2021, 10:53

FARul da!! CT are peste 300.000 loc... iar in extrasezon , cu turisti dublu..peste 600.000 , numai in oras….

enigmaticul
enigmaticul  •  08 Iunie 2021, 09:27

Mda.........Andone vede un nou ~colos~ în fotfalul Românesc! Într-adevăr, Farul și comuna Ovidiu pot forma un ”colos” în fotbalul nostru. Cu așa coloși, fotbalul mioritic va dispare. Apropos, ce alți ”coloși” mai avem noi în fotbal? De aceea nu ne-am calificat la un turneu final de vreo 30 ani!! Vorbești numai prostii măi omule!! Cred că și tu ești un ”colos” în ale antrenoratului, desigur. Cu voi, fotbalul nostru va muri .

Vezi toate comentariile (20)
Comentează