FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Kyros Vassaras, cerut afară de la CCA: „Trebuia schimbat de mult”

Kyros Vassaras
Kyros Vassaras

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 decembrie 2021 18:44 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 19:33

Ioan Andone (62 de ani), fost antrenor și jucător la Dinamo a comentat problema arbitrajului românesc și îl consideră responsabil pe Kyros Vassaras (55), șeful Comisiei Tehnice a Arbitrilor, și este de părere că acest ar trebui îndepărtat din funcție.

Cu campionatul intern, unde arbitrii decid rezultatele meciurilor din cauza deciziilor greșite pe care aceștia le iau, tot mai multe voci din fotbalul românesc îl vor demis pe grecul Kyros Vassaras, printre ele fiind și a lui Ioan Andone.

Alt gol cu mâna în Liga 1? Faza la care jucătorii Clinceniului au făcut scandal
FCU Craiova - Clinceni
Alt gol cu mâna în Liga 1? Faza la care jucătorii Clinceniului au făcut scandal

„Trebuia schimbat de mult Vassaras. Trebuia pus un român, care să pună şi suflet şi să-i înveţe. Nu să stea să-şi ia salariul, că «vezi Doamne!», i-a împins de la spate pe Haţegan şi Kovacs. Dacă n-avea valoare Haţegan, nu mai arbitra în Ligă. Nu Vassaras i-a ajutat, eu ştiu persoana care i-a ajutat. Nu e Vassaras. Arbitrajul e prost”, a declarat Ioan Andone potrivit Telekom Sport.

Ion Crăciunescu: „Cum cunoaște acest cetățean din Grecia baza fotbalului românesc?”

Crăciunescu nu înțelege de ce șefia CCA nu îi aparține unui român, care ar fi mai familiarizat cu fotbalul românesc de nivel inferior și, implicit, mai potrivit să promoveze arbitrii cu potențial.

„Spun asta de mulți ani, în mod obsesiv: dați-mi un exemplu de țară cu președinte străin la arbitraj. Să vă spun de ce: ca să fii președinte la arbitri, lucrul cel mai important este să știi baza arbitrajului din țara respectivă, să o cunoști foarte bine. Să cunoști de la Divizia C și de la județ, tot ce este în țară. 

Ei, cum cunoaște acest cetățean din Grecia baza? Că de asta ajung în Liga 1 niște arbitri de te închini. Țara noastră, vă spun cu toată forța: are arbitri suficienți ca să poată conduce Liga 1 la standarde normale”, a declarat Crăciunescu la GSP Live.

VIDEO Zotta numește „problema numărul 1” a arbitrajului românesc: „Lipsă de integritate? Nu, e vorba de altceva”

Citește alte știri din Liga 1:

Ultimul cartuș! Decizia luată de Rednic, exasperat de ineficacitatea din ofensivă

Continuă războiul la Craiova » Măsura extremă luată de club și reacția ultrașilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează