FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ce l-a șocat pe Ioan Andone la Dinamo: „Nu credeam că se poate întâmpla asta în România!”

Dinamo ocupă locul 7 în play-off
Dinamo ocupă locul 7 în play-off

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 20:09 / Actualizat sambata, 01 august 2020 20:34

Ioan Andone (60 de ani), fost jucător și antrenor la Dinamo, a comentat situația „câinilor”, care ocupă penultima poziție în Liga 1 și care vor avea un final de foc în play-out.

În prezent președinte la FC Voluntari, „Fălcosul” nu îi vede bine pe dinamoviști, care nu s-au antrenat timp de 2 săptămâni din cauza cazurilor de coronavirus din cadrul echipei. Acesta prevede retrogradarea fostei sale echipe, dar vede și o parte bună: susținerea pe care o au roș-albii din partea suporterilor.

„Programul e infernal! Dar li se dă o şansă să se salveze de la retrogradare. E dureros să vorbim că Dinamo are o şansă să se salveze de la retrogradare. Au un handicap mare, au stat 14 zile în izolare, ce să mai vorbim, cu jucători care au stat acasă, neantrenaţi, le e foarte greu, dar au o şansă. Atâtea cluburi au luat-o de la zero, te duci în Divizia B... oricum, ei au un suport uriaş în PCH, aţi văzut.

„Nu credeam că se poate întâmpla în România la o echipă susţinerea asta. Când ai atâta masă de oameni care ţin cu tine şi îţi plătesc anumiţi bani anual, poţi să te gândeşti la viitor, indiferent de unde o iei. Renaşte Dinamo!”, a declarat Andone pentru AntenaSport.

10 trofeea câștigat Ioan Andone alături de Dinamo: 5 ca jucător, 5 ca antrenor

Dinamo, program infernal în play-out

Dinamo va reveni pe teren duminică, în deplasarea de la Voluntari. Apoi, roș-albii vor mai avea de disputat 6 partide, într-un interval de 15 zile!

  • 2 august: FC Voluntari - Dinamo (etapa 13)
  • 4 august: Dinamo - Hermannstadt (11)
  • 6 august: Dinamo - Chindia (3)
  • 9 august:  Hermannstadt - Dinamo (4)
  • 12 august: Chindia - Dinamo
  • 15 august: Sepsi - Dinamo (12)
  • 18 august: Dinamo - Viitorul (14)

Voluntari - Dinamo, răfuială în PSD! De ce vrea Pandele să se răzbune pe familia Negoiță

Clasament play-out Liga 1

VIDEO. Suma uriașă pe care a investit-o Ioan Andone într-un restaurant celebru în care a cinat Nicolae Ceaușescu cu Gheorghiu Dej

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Lovitură pentru Dinamo! Omul care a participat la discuțiile pentru noul stadion, mazilit de Ludovic Orban și Dan Barna

Gigi Mulțescu acuză o conspirație: „E incredibil! Nu se poate să fim programați după interesele altora”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (52)
1663755793951448
Costi Costinel  •  02 August 2020, 15:32

Ando , ando ... sigur ca n-ai inteles !! Prima problema a echipei nu este finantarea , este chiar galeria !! Pe astia din galerie , nu i-a deranjat ca zeci de ani nu au intrat in grupele europene , nu i-a deranjat ca de peste zece ani echipa se bate pentru locurile 3-6 , ba mai mult .. in loc sa ceara echipei PERFORMANTE , ei pisoii din (DDB) cereau echipei sa PIARDA??!! (cu cfr , ca sa nu ia steaua campionatul) ...si atunci ando , CUM SA NU AJUNGA LA RETROGRADARE ...cu asemenea galerie??!!

1578362032478810
Tihamér Takó  •  02 August 2020, 12:57

Dinamo va fi salvat de mafia fotbalului...si mai vorbeste Vaiscovici,atacand cea mai cinstita echipa din liga 1.Dinamo nu merita sa ramane in primul esalon:probleme manageriale si financiare;probleme de sanatate;singurul club care milogeste la toate lumea sa cumpere clubul,chiar cu 1 leu...ultrasii lor sint niste pericole pentru toate stadioanele..etc...

epic.drama
epic.drama  •  02 August 2020, 12:13
Postat de epic.drama pe 02 August 2020, 10:46

Toti gigistii se uita la meciurile lui dinamo ca broasca la bordura.

Este statistica facut de gsp.ro.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează