FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ioan Becali a făcut anunțul în această dimineață: „Chipciu și Ciobotariu semnează azi cu CFR Cluj!” + „Mă doare sufletul de Dinamo”

Articol de GSP - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 10:47

Ioan Becali a anunțat în această dimineață că Denis Ciobotariu (21 de ani) și Alexandru Chipciu (30 de ani) vor semna cu CFR Cluj în cursul zilei. 

Ambele mutări au fost intermediate de firma de impresariat a lui Ioan Becali, condusă în prezent de Dragoș Sîrbu, mâna dreaptă a lui „Giovanni”. 

„Chipciu a avut ofertă din Turcia, dar, după câte mi-a spus el, turcii au fost neserioși. Apoi, a venit ridicarea interdicției CFR-ului de a transfera și imediat Dragoș Sîrbu a fost contactat de cei de acolo. Azi va semna și Denis Ciobotariu. Vor semna amândoi. Ciobotariu e mulțumit de contractul pe care-l semnează.  

Chipciu s-a comportat ireproșabil la Anderlecht. Cei de acolo i-ar fi prelungit contractul, dar Alexandru are nevoie de liniște, are copii. Merge la o echipă unde a fost extrem de dorit. Și el va primi un contract foarte bun.  

Dinamo vinde tot pentru că are nevoie de bani, să vedem cine va mai oferi ceva de acum încolo. N-am eu treabă cu suporterii dinamoviști. Mă doare inima, mă doare sufletul pentru ce se întâmplă la Dinamo”, a declarat Ioan Becali, la TV Digi Sport. 

VIDEO // FLORIN PRUNEA, MANAGER GENERAL DINAMO: „BĂIEȚII ÎȘI PRIMESC SALARIILE, NICI NU SE PUNE PROBLEMA DE FALIMENT” 

Vezi și: 

Dinamo pregătește două lovituri, după plecarea lui Ciobotariu! Negocieri cu CFR Cluj pentru Mihai Butean și Alexandru Pașcanu!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
1019874481419261
Leonard Maximciuc  •  16 Ianuarie 2020, 19:08

Trebuie sa fi mare nesimtit sa mai declari asa ceva.Pai cand va bagati milioane de euro din vanzarea jucatorilor de la Dinamo si clubul lua cateva sute de mii va mai durea sufletul ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hhannibal
hhannibal  •  16 Ianuarie 2020, 19:07
Postat de capre.behaitoare pe 16 Ianuarie 2020, 14:14

Cand ai nevoie de bani si ai jucatori promițători, vanzi un pic mai scump, nu mai ieftin! Ca asa te duci pe tbogan in jos si nu te mai oprești!

Doamne ajuta!:)))

cornelconasu
cornelconasu  •  16 Ianuarie 2020, 18:42

Bișnițarule , te doare sufletul , mincinos ne....cit ! Păi cine a distrus clubul ăsta , nu tu cu Borcea și cu Badea , scur....lor ?!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează