FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Ioan Becali a luat o decizie radicală: "Am terminat!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2016 19:21

Proaspăt eliberat din închisoare, după ce a executat 2 și 6 luni în Dosarul Transferurilor, Ioan Becali a declarat astăzi că se retrage definitiv din viața publică.

"Am terminat pentru toată viața mea cu aparițiile în presă! Mă interesează familia mea și atât. Gata, pentru că a fost prea mult! Am dispărut din viața publică, nu vreau să se mai știe nimic despre Giovanni Becali. Unii au promis și nu s-au putut abține. Eu dacă promit, va fi literă de lege", a declarat acesta pentru ziarulring.ro.

Giovanni, 64 de ani, și-a declarat încă o dată dragostea pentru Dinamo: "Gata și cu fotbalul! Nu mă veți mai vedea pe stadion sau la vreo acțiune legată de fotbal. Un singur lucru mă mai leagă de fotbal: râmân câine roșu pe viață! O să țin cu Dinamo și atât".

Ioan Becali fusese condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, dar a fost eliberat condiționat după doar 2 ani și jumătate.

(Adrian Jitea)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
1446025852379084
Dragos Nastase  •  04 Octombrie 2016, 12:45

Faptul ca e Dinamovist convins chiar e adevarat stiu asta 100% frasu Victor tine cu Steaua si el cu Dinamo.

luputu
luputu  •  04 Octombrie 2016, 11:38

***. Tu pe ce lume trăiești?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1763887750508605
Calin Francu  •  04 Octombrie 2016, 08:56
Postat de vyyllyy pe 03 Octombrie 2016, 23:18

Taci copile ca aberezi ce spui , Dinamo a castigat jumate din meciuri anu trecut cu arbitri ? , hai ca esti dus cau capul , pai tot voi vorbiti ma amaratilor clonelor infectilor , *** de arbitri si arajamente ?, cand liga e cumparat de jiji *** , toata tara uraste FcSb dupa magariile pe care le face ,aproape toate meciurile au fost avatajati de arbitraji si nu mai zic de balturile [non combat ] celor de la Viitura, nu mai aveti nici suporteri doar cativa prosti care comenteaza pe aici niste fanfaroni fara creier ca tine , stati linistit ca tot jiji *** castiga liga .

Bai cap sec dar dinamo cu astra sau cu iasul sau cu voluntari ce meciuri a facut aranjamente pe fata. Se duc in cantonament si stau la aceelasi hotel unde fac strategia noi va dam meciul in campionat iar voi in cupa astea nu le vezi Unde ai vazut tu ca o echipa sa joace meciul de acasa pe stadionul oaspetilor gen voluntari dinamo, de ce iasul nu pierde niciodată cu dinamo iar cu steaua isi dau viata pe teren. Voicu ala de la iasi a luat intentionat rosu sa nu joace nici cu dinamo nici cu astra. Jumate din echipa iasului era lasata acasa, la botosani pina la penalty de la dinamo trebyiau eliminati doi rupatori nedelcearu si filip, cu steaua hanca face penalty clar la deamorim, cu cfr rosu la lopez si penalty la golubovici. Scandalul asta porneste de la frica lui sumudica si andone ca nu intra in playoff sa poata face dinou ei jocurile. Ce si-au zis lasa ca intram noi in playoff si stabilim noi campioana. Trebuie sa fi prost sa nu vezi aceste lucruri. Cind e defavorizata steaua toti tac pentru ca mai toti ziaristi sint dinamovisti sau rapidisti pentru ca selectia lor a fost facuta tot de fosti comunisti ziaristi care de frica securitatii tineau cu dinamo. Iar legat de suporteri se vede la meciurile din provincie nu la cle din bucuresti unde galeria e manipulata de armata. Becali cumpara ca vrea sa bage banu si ajuta si celelalte echipe, de ce ny cumpara si altii care se dau mari patroni si ei isi minca de sub unghii. fustrarea e mare si o au prosti.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează