FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE ŞOC

Ioan Becali: "Nu am vorbit cu Gigi din cauza lui Neaga"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 septembrie 2008 00:00

Ioan Becali a vorbit la GSPTV despre conflictul său cu Gigi Becali, care, din cîte se pare, ar fi pornit de la Rică Neaga.

"Nu am vorbit cu Gigi din cauza lui Neaga. Nu am fost certaţi, eu nu vorbesc, aşa fac atunci cînd am ceva de împărţi cu o anumită persoană. Gigi este foarte chibzuit, în ciuda banilor pe care îi are, nu şi-a cumpărat încă un avion. Toate la timpul lor. Cel mai ponderat este însă Victor, care e cel mai mic."

"Cred că nu mai sunt meciuri aranjate, la nivel de conducători. La nivel de jucători, aceştia se pot înţelege doar pe teren. Am fost făcut de ruşine de jucători români cînd eram impresar. Am dus un jucător în Spania, care era dorit de conducere, dar nu şi de antrenor. A dat cîteva "chifle" la antrenament şi i s-a şi reziliat contractul.", a spus Giovanni la Contraatac.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  25 Septembrie 2008, 22:48

oscar benton !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 •  25 Septembrie 2008, 22:14

mare dreptate ai mai miule:P, tolontalane, daca cu bisnitaru asta iti faci ziarul atunci esti varza ca si el..de fapt traiti in romania si asta...zice badea mai departe(alt ziarist de doi lei, sau ce o fi)

 •  25 Septembrie 2008, 22:11

ba fratilor si gsp si aia de la prosport numai de ciobanii astia vorbesc.cand or muri se termina si cu ziarele astea.rusine sa le fie.gazetari de 2 lei va dau un sfat:mai uitati-va la ziarele de sport serioase din strainatate

Vezi toate comentariile (5)
Comentează