FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL Galatasaray, prima reacție despre transferul lui Moruțan » Jucătorul pleacă în Turcia!

Ioan Becali pleacă la Istanbul cu Moruțan: „Face vizita medicală și semnează”
Ioan Becali pleacă la Istanbul cu Moruțan: „Face vizita medicală și semnează”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 august 2021 19:57 / Actualizat marti, 24 august 2021 20:21

Ioan Becali a vorbit despre transferul mijlocașului Olimpiu Moruțan (22 de ani) de la FCSB la Galatasaray. Turcii anunță oficial începutul negocierilor.

UPDATE, ora 20:15. Moruțan pleacă în Turcia

Alături de impresarul Florin Vulturar și de Giovanni Becali, Moruțan pleacă în aceste momente în Turcia, pentru a efectua vizita medicală și a semna contractul cu Galatasaray.

UPDATE, ora 19.45. Galatasaray, prima reacție despre transferul lui Moruțan

„Au început negocierile pentru transferul lui Olimpiu Morutan de la FCSB”, au comunicat cei de la Galatasaray pe Twitter. Turcii au procedat la fel și în cazul mutării lui Cicâldău, iar în următoarele ore aveau să-l prezinte pe Cic.

ȘTIREA INIȚIALĂ

„Cluburile au semnat, s-au înțeles, iar jucătorul e rezolvat. Plecăm la Istanbul să facă vizita medicală și să semneze contractul”, a spus Ioan Becali pentru GSP.ro.

Gigi Becali: „Transferul intrase în impas azi-noapte”

„Cu Moruțan se întrerupsese azi-noapte. Ei au trimis un negociator. Când a auzit de 5,7 milioane, a zis 5 milioane. S-a întrerupt transferul. Dimineață, au revenit. Dacă au trimis pe cineva să negocieze, înseamnă că au încredere în acea persoană, nu? Vom lua sigur 5,7 milioane. 

Vom lua 500.000 dacă va juca 10 meciuri în 5 ani. Vom lua un milion și jumătate dacă se califică în Europa League sau Champions League în orice an. Dacă se califică anul acesta, vom lua 500.000 de euro.Da, pleacă azi spre Turcia, uitați-vă când sunt zboruri spre Istanbul”, a spus Becali azi, la Pro X. 

Botoșani primește și ea bani de pe urma lui Moruțan

FC Botoșani va primi o sumă considerabilă în urma transferului lui Moruțan la Galatasaray. Moldovenii aveau păstrate 9% procente dintr-un viitor transfer al mijlocașului. Astfel, formația lui Valeriu Iftime va primi în urma mutării lui Moruțan în Turcia suma de 378.000 de euro.

Transferul lui Moruțan la Galatasaray îl propulsează pe fostul mijlocaș al roș-albaștrilor într-un top, cel al fotbaliștilor vânduți în străinătate cu cele mai mari sume. Detalii pe larg, AICI!

Galatasaray l-a transferat recent și pe Alexandru Cicâldău

Galatasaray Istanbul l-a cumpărat în această vară și pe Alexandru Cicâldău, de la CS Universitatea Craiova. Oltenii au încasat 6,5 milioane de euro, iar jucătorul va primi un salariu de 1,1 milioane de euro pe sezon. „Cic” a parafat un angajament pe 5 sezoane cu gruparea „Cim Bom Bom”. 

De-a lungul anilor, Galatasaray a fost cu ochii pe fotbalul românesc. Nu mai puțin de 14 fotbaliști „tricolori” au evoluat la cea mai galonată echipă din Turcia: Iosif Rotariu, Gică Hagi, Iulian Filipescu, Adrian Ilie, Gică Popescu, Ionuț Luțu, Radu Niculescu, Florin Bratu, Gabi Tamaș, Ovidiu Petre, Bogdan Stanciu, Iasmin Latovlevici, Florin Andone și Cicâldău. Moruțan va fi al 15-lea.

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO S-a întors MM » Imagini în premieră: cum s-a comportat managerul în timpul meciului cu Sepsi și ce a făcut la final

Dezlănțuit! Dinu Todoran îl face praf pe fostul său elev de la FCSB, care i-a criticat metodele: „E jucător, nu fotbalist!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tatastrumf
tatastrumf  •  24 August 2021, 22:29

Deci cum ar veni, Steaua a luat ANUL ACESTA de pe urma lui Man 13.000.000 si cu 5.700.000 de la Morutan face aproape 20.000.000, cat o participare in Champions League. Deci din punctul de vedere al lui Gigi si al Stelei, ne-am atins obiectivul financiar pe anul acesta :))))))))))))))

planetfun
planetfun  •  24 August 2021, 20:04

datorita lui hagi, ce mai vindem si pe acolo...

terente1
terente1  •  24 August 2021, 19:20

Gigi face vizita medicala si Moruntan conduce masina si isi vace vaccin

Vezi toate comentariile (4)
Comentează