LIGA 1  ·  CONFLICT

Ioan Becali și Cornel Dinu, conflict de proporții: „Asasinule! O să te dea în judecată!”

Articol de GSP - Publicat joi, 10 octombrie 2019 17:35

Un nou conflict ar fi izbucnit în fotbalul românesc, între fostul agent de jucători Ioan Becali și llegenda dinamovistă Cornel Dinu. 

Giovani Becali l-ar fi sunat zilele trecute pe Cornel Dinu pe care l-ar fi înjurat minute bune, scrie Fanatik. „Nenorocitule”, „Unealtă a răului”, „Numai nenorociri faci”, „Te hrănești numai din minciuni”, „Asasinule”, „L-ai omorât pe Albanezu’, n-am uitat…”, „Criminalule” ar fi câteva dintre apelativele pe care Ioan Becali le-ar fi folosit la adresa lui „Mister”. 

Scandalul ar fi pornit de la ultima carte scrisă de Cornel Dinu, „Misterele lui Mister”. În romanul autobiografic lansat pe 2 iunie anul acesta, Cornel Dinu povestește un episod din 1991, când naționala României juca un meci cu Bulgaria în grupa 2 preliminară a Europeanului. Naționala noastră avea nevoie de o victorie pentru calificarea la turneul final, oricare în afară de 1-0, iar Cornel Dinu susține că Giovani Becali ar fi facilitat relația cu bulgarii prin Hristo Stoivcikov, fotbalist care era impresariat chiar de frații Becali. 

„De unde ai scos, mă, minciunile astea?!”, „Numai invenții ai scris în cartea aia despre mine și despre Stoicikov!”, „Numai rău faci!”, „Te dăm în judecată, vine Stoicikov la București, o să ai parte de un proces lung și costisitor”, susține sursa citată că i-ar fi transmis Ioan Becali lui Dinu, lucru confirmat de „Mister”. 

„Stoicikov o să-l dea în judecată pe Dinu”

„E adevărat că am vorbit cu Cornel Dinu la telefon. Nu știam ce e cu minciunile alea și nici nu știam de carte. M-a sunat Stoicikov de la Miami, unde lucrează în televiziune, și m-a întrebat cine a scris prostiile alea. L-am întrebat pe Victor și atunci am aflat de cartea lui Cornel Dinu. Stoicikov mi-a zis că se vorbește în toată Bulgaria de ce a scris Dinu. 

Că Hristo a vrut să-și vândă naționala în 1991. Stoicikov vine pe 28 octombrie la București, o să facem împreună o conferință de presă, o să consultăm și avocați și o să-l dăm în judecată pe Dinu”, a fost reacția lui Giovani Becali. 

Cornel Dinu se apără: „M-a înjurat trei minute fără să se oprească. L-am lăsat să răsufle și i-am zis duios: «De ce te-ai supărat, Giovani? Păi eu te-am lăudat, nu te-am criticat! N-ai înțeles nimic! A fost singura dată când ai vrut și tu să faci un bine pentru țara asta pe care ai furat-o toată viața ta… Puneai și tu umărul la ceva constructiv… Eu, de fapt, te-am lăudat!»”. 

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Legendarul Stoichkov, „cumpărat” de  Mircea Sandu și Ioan Becali cu o geantă de dolari, la meciul Bulgaria - România 1-1. Cornel Dinu, dezvăluire gravă în cartea sa

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Detalii despre fiica lui Putin, pe care a fost testat vaccinul anti-COVID. Ce s-a aflat despre Maria
Libertatea
Comentarii (28)
Constantin Valentin  •  11 Octombrie 2019, 07:10

Intotdeauna adevarul doare ! Mai multa credibilitate are Cornel Dinu.

fortzzza  •  11 Octombrie 2019, 02:29

Au citit astia vreodata cateva randuri? Interlopul si Castravetele. De unde au aflat de cartea lui Dinu? Mai are gura sa vorbeasca pârnăiașul? Puțină inchisoare au facut astia la cate jegosenii au facut la viata lor.

Calin Radulescu  •  10 Octombrie 2019, 23:00

Mister e genial... Adevarul intotdeauna supara... Oricum meciul ala nu mai conta pentru Bulgaria... Nu inteleg de ce se agita atat Stoickov... Noroc cu MISTER, ca asa am aflat si noi cum lua CRACIUNELU bani cu punga de la TAPIE

Vezi toate comentariile (28 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1