FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCU CRAIOVA

FOTO Cel mai norocos gol din Liga 1! A ratat preluarea, pasa, șutul, dar mingea a intrat în poartă printre picioarele goalkeeperului

U Cluj - FCU Craiova | Ioan Filip (33 de ani, mijlocaș central) a deschis scorul în minutul 28, după un șut deviat. Pentru a desluși dacă a fost ofsaid sau nu la faza golului, arbitrii din cabina VAR au avut nevoie de 5 minute. +7   FOTO
U Cluj - FCU Craiova | Ioan Filip (33 de ani, mijlocaș central) a deschis scorul în minutul 28, după un șut deviat. Pentru a desluși dacă a fost ofsaid sau nu la faza golului, arbitrii din cabina VAR au avut nevoie de 5 minute.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2022 22:27 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2022 23:31

U Cluj - FCU Craiova 1-1 | Ioan Filip (33 de ani, mijlocaș central) a deschis scorul în minutul 28, după un șut deviat. Pentru a desluși dacă a fost ofsaid sau nu la faza golului, arbitrii din cabina VAR au avut nevoie de 5 minute.

Dacă în minutul 9 brigada lui Bîrsan a considerat că execuția lui Filip n-a trecut linia porții, veteranul lui Neagoe a mișcat tabela la mijlocul primului act, fiind ajutat și de Radu Negru, fundașul dreapta al juveților.

Ioan Filip, gol norocos în U Cluj - FCU Craiova » VAR, decizie după 5 minute

Fundaș dreapta în această seară, Alex Chipciu a reușit o pasă excelentă, de peste 30 de metri, care a depășit toată apărarea lui Croitoru.

+3 FOTO

Filip a greșit preluarea care ar fi trebuit să-l lase singur cu Robert Popa, însă a reușit până la urmă să controleze balonul și să ajungă în partea dreaptă a careului advers. Mingea trimisă de el slab în fața porții a fost deviată decisiv de Radu Negru și a ricoșat printre picioarele goalkeeperului oaspeților.

Și tot Negru l-a scos din ofsaid pe Filip! Pentru a trasa liniile care să demonstreze acest fapt, arbitrii din cabina VAR au avut nevoie de aproximativ 5 minute.

VIDEO. Fază de CNN în U Cluj - FCU Craiova! La FIFA se spărgea joystickul

Citește mai multe știri despre fotbalul din Liga 1:

RO-Alert după Sepsi - CS Mioveni: URS în preajma stadionului! „Atenție, nu e o glumă!”

Mihai Stoica, variantă diferită de a lui Becali pentru biletele din Conference League: „Făcusem altă propunere!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează