FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - DINAMO 1-0

BOTOȘANI - DINAMO 1-0 // Ioan Filip și Denis Ciobotariu, reacții după dezastrul de la Botoșani: „Dinamo trebuie să se întărească”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 23:11

Jucătorii lui Dinamo au terminat cu capul în pământ meciul cu Botoșani, pierdut cu 0-1. Ioan Filip recunoaște că vor fi schimbări în lot pentru sezonul viitor, în timp ce Denis Ciobotariu a discutat despre întâlnirea cu tatăl său, Liviu fiind antrenorul moldovenilor.

Dinamo trebuie să se întărească. Vor mai veni jucători, vor mai pleca. Suntem supărați, toată suflarea dinamovistă e supărată. Avem speranțe că o să fie mult mai bine de la anul.

A fost un sezon dificil pentru Dinamo. Azi trebuia să arătăm mult mai bine. Toți ne dorim să ne luptăm pentru titlu”, a zis Ioan Filip la Look Sport. 

Fundașul dinamovist Denis Ciobotariu a jucat azi contra tatălui său, Liviu Ciobotariu, antrenor la FC Botoșani. 

„E o seară foarte tristă, ne pare rău pentru suporterii ăștia minunați, care vin după noi. Nu a fost o presiune în plus că am jucat contra tatălui meu, nici nu m-am gândit la asta. Nu am discutat deloc cu el înaintea meciului, suntem profesioniști, e normal să nu ne dăm detalii”.

VEZI ȘI:

Vai de coada lor! „Câinii” au avut o prestație ștearsă și au cedat la Botoșani, după un gol fantastic al lui Mihai Roman II

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
popescu222
popescu222  •  28 Mai 2019, 07:18

Filip e printre cei care trebuie sa plece. Paseaza doar lateral, e dezarticulat, fara viziune. Si Nistor, care e bun, dar e tare plictisit in ultima vreme.

lapusneanul
lapusneanul  •  28 Mai 2019, 02:25

"dezastrul"...?... cred ca acest cuvant a atras multi useri sa comenteze.....hahahaha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează