FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Președintele din timpul Cooperativei a numit echipa cu cel mai puternic lot din Superligă: „Tinerețe, valoare...” + pune naționala în gardă: „Nu ne mai ține și de data asta”

Imagini de arhivă cu Ioan Horoba, alături de Alin Simota / Sursă foto: Gazeta Sporturilor +32   FOTO
Imagini de arhivă cu Ioan Horoba, alături de Alin Simota / Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 30 decembrie 2023 13:32 / Actualizat sambata, 30 decembrie 2023 13:32

Ioan Horoba, 73 de ani, fostul conducător al Gloriei lui Jean Pădureanu, descifrează, de la Bistrița, lupta pentru titlu din Superligă. Experimentatul om de fotbal e convins că avansul liderului FCSB e încă șubred și că CFR-ul îi va da o replică serioasă în 2024.

FCSB intră în noul an cu un avans consistent, opt puncte în fața urmăritoarei CFR Cluj. Sunt ele de ajuns pentru a securiza primul titlu după o așteptare de opt ani? Retras din fenomen, dar mereu la curent cu ce mișcă în fotbalul românesc, „veteranul” Ioan Horoba a analizat situația la zi din prima ligă, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor în ultimele zile din 2023.

Apariție rară a fostului patron din Liga 1 » Acum 15 ani, spunea că „bagă bani fiindcă n-are ce face cu ei”. Dezvăluiri pentru GSP: „Atât am pierdut în fotbal! Nu era lumea mea”
INTERVIU
Apariție rară a fostului patron din Liga 1 » Acum 15 ani, spunea că „bagă bani fiindcă n-are ce face cu ei”. Dezvăluiri pentru GSP: „Atât am pierdut în fotbal! Nu era lumea mea”

Ioan Horoba pune lupa pe bătălia FCSB - CFR Cluj: „Ei au cel mai puternic lot. Tinerețe, valoare...”

„O să fie o luptă foarte strânsă cu CFR-ul. Se mai și înjumătățesc punctele, mai rămâne un meci și jumătate, cam așa... Iar ăla se poate tranșa și el, la meciul direct. 

Eu zic că Steaua nu-i desprinsă în câștigătoare și e posibil ca CFR-ul să-și revină, fiindcă au avut și ei niște sincope. Între ei se va da lupta, sigur.

La nivel de lot, Steaua îl are pe cel mai puternic. Iar Steaua pentru mine e FCSB-ul, ca să mă înțeleagă lumea! Are tinerețe, are valoare. Nu zic că ceilalți n-au, dar probabil că vor aduce și ei 4-5 jucători (n.r. - CFR) care să le ridice și lor nivelul”, a declarat Horoba, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Imagini de arhivă cu Ioan Horoba  / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Imagini de arhivă cu Ioan Horoba (în dreapta) / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Imagini de arhivă cu Ioan Horoba  / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Imagini de arhivă cu Ioan Horoba  / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Imagini de arhivă cu Ioan Horoba  / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
+28 FOTO

Ioan Horoba, despre șansele României la Campionatul European: „Greu de crezut că mai ține norocul și de data asta!”

Întrebat despre perspectivele României la Campionatul European din vară, Horoba a răspuns într-o notă circumspectă. Ba chiar e convins că „tricolorilor” le va fi greu spre imposibil să mai acceseze în viitor o conjunctură asemănătoare celei din preliminariile recent încheiate.

„Calificarea... Faină, nu pot spune altceva. Dar e greu de crezut că vom mai avea asemenea noroc cum a fost să avem noi... E greu de crezut că ne mai ține și de data asta. Oricum, am venit în cea mai facilă grupă.

Când ajungi să te bați cu Kosovo, Israel, mi se pare un pic... Vă dați seama la ce nivel am ajuns, de cine ne era spaimă?!”, a afirmat fostul președinte din Liga 1.

VIDEO Gică Popescu, o nouă înțepătură pentru Edi Iordănescu: „Echipa națională nu a arătat atât de bine încât să scoată lumea în stradă”

Citește și alte știri de actualitate:

Cosmin Olăroiu a pierdut la scor Supercupa Emiratelor Arabe Unite și a ratat șansa de a cuceri un nou trofeu în Asia

În urmă cu 3 ani juca la Dinamo, acum e ținta numărul 1 pentru Barcelona! Anunțul momentului: „Xavi e încântat, îl vrea de îndată”

EXCLUSIV Apariție rară a fostului patron din Liga 1 » Acum 15 ani, spunea că „bagă bani fiindcă n-are ce face cu ei”. Dezvăluiri pentru GSP: „Atât am pierdut în fotbal! Nu era lumea mea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează