FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA

Ioan Niculae îl amenință pe Alex Ioniță: „Astra nu poate fi umilită așa! El nu scapă după ce a spus ca un nerod verzi și uscate! Îl dau în judecată”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 12:11 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 13:49

Ioan Niculae, patronul Astrei, a vorbit despre situația tensionat de la clubul său, cauzătă de cazurile de dopaj care ar putea duce la excluderea din Liga 1.

Finanțatorul giurgiuvenilor spune că echipa sa nu are nicio legătură procedura făcută de cei jucători, l-a avertizat pe Alex Ioniță, singurul fotbalist care a acceptat să colaboreze cu ANAD, și spune că nu ia în calcul excluderea Astrei din Liga 1.

„Ioniță trebuia să se gândească foarte bine ce consecințe pot avea declarațiile sale date în fața Comisiei. Dacă s-a dus acolo și a spus ca un nerod verzi și uscate, așa cum probabil a fost învățat, nu va scăpa ușor, așa cum crede el!

Îl avertizez public că, în cazul în care o să fie găsit vinovat, noi îl vom da în judecată pentru recuperarea banilor pe care i-am dat pe el. Astra nu are nicio vină. El a intrat în belelele astea din cauza lui. Să asculte bine la mine ceea ce îi transmit acum. Dacă este găsit vinovat, noi îl vom da în judecată pe el.

Exclud retrogradarea Astrei, ăsta este ultimul lucru ce ni s-ar putea întâmpla. Clubul nostru nu poate fi umilit în acest hal din cauza unor tâmpenii făcute de unul și altul”, a spus Ioan Niculae la Prosport.

Astra riscă să fie exclusă din Liga 1

Decizia pe care ANAD o va lua, de suspendare a fotbaliștilor, va produce automat un adevărat cutremur în Liga 1. Astra va trebui exclusă din campionat!

Articolul 62 din Legea antidoping specifică în mod clar cum se pun în practică sancțiunile. Iar alineatul 2 susține: „În situația în care mai mult de 2 membri ai unei echipe sportive sunt găsiți vinovați de una dintre încălcările prevăzute la articolul 2, alineatul 2 în perioada unei manifestări sportive, organizatorul competiției, pe lângă sancțiunile aplicate individual sportivilor implicați, va sancționa echipa respectivă cu descalificarea și pierderea punctelor".

Trimiterea către articolul 2 cuprinde capul de acuzare care există în privința celor 3 de la Astra: "Constituie încălcări ale reglementărilor antidoping: utilizarea sau tentativa de a utiliza o substanță interzisă sau o metodă interzisă". Cei 3 au apelat la o metodă interzisă!

VIDEO Ce pedeapsă se așteaptă Alex Ioniță să primească și ce a declarat în fața Comisiei ANAD: „Asta e suspendarea pe care o merit”

Citește mai multe știri despre Astra:

Constantin Budescu poate ajunge mâine la FCSB » Ce lovitură pregătește Gigi Becali în ultima zi de mercato

EXCLUSIV Alexandru Ioniță dezvăluie cum a ajuns cu perfuzia în venă și cine a făcut pozele: „El ne-a rugat să mergem, pentru reclamă! Am vrut să ajut”

Playtech: ȘOC! Arma care poate distruge Rusia într-o singură zi. Este cea mai mare teamă a lui Putin în război


Comentarii (7)
razar99
razar99  •  07 Februarie 2021, 18:22

despre majoritatea sportivilor care fac performanta sau macar incearca sa faca se stie ca neglijarea partii educationale este foarte frecventa. Astfel mi se pare anormal ca jucatorilor precum Ionita ..Fatai ..Seto sa nu li se faca un instructaj anual sau la 6 luni daca stii ca au probleme cu memoria despre ce, cat si unde au voie sa se injecteze sau nu. Deci prim sau secund' vanator al tarii ar tb sa se simta un pic vinovat si sa vada cum sta treaba in divizia B. Poate acolo se poate injecta toata echipa. Daca exista dovezi ca aceste instructaje s-au facut atunci da.. poate vorbi de o judecata.

875423049539972
Raimond Anghel  •  07 Februarie 2021, 15:43

Poi nu o umileste nimeni mai mult ca tine ,club neserios 1. salari intirziate cu lunile 2.tratarea angajatilor ca pe niste sclavi 3.jicnirea oamenilor in public. Suficient ,dar oamenii sunt prosti ca mai vin la un asemenea club.

valeri_gazzaev.
valeri_gazzaev.  •  07 Februarie 2021, 14:59
Postat de Muzzi Ciprian pe 07 Februarie 2021, 14:55

doar suntem romani, nu? :D sa moara si elefantul vecinului! :P

Nu e asta rationamentul. Individul e o canalie si atat. Nu are ce sa caute in sport.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează