FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Ioan Niculae îl înţeapă pe Dinu Gheorghe: "Eu aşa am văzut!" » Anunţ surprinzător despre viitorul Astrei

Articol de GSP - Publicat luni, 05 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 05 mai 2014 21:39

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, a anunţat planurile pe care le are pentru campania de achiziţii din vară şi care vor fi obiectivele echipei sale în sezonul următor. Finanţatorul giurgiuvenilor îl înţeapă şi pe Dinu Gheorghe din cauza postului pe carea fost folosit Yazalde. 

”Mai sunt patru etape de disputat şi finala Cupei României. De aceste meciuri va depinde ce vom face la vară, ce planuri ne vom face. Jucătorii care sunt alături de echipă, care vor să facă performanţă, vor fi păstraţi, ceilalţi pot pleca, sigur contra unor oferte corecte.

Sînt mai multe cauze pentru care noi n-am reuşuit mai multe în sezonul trecut. L-am pierdut pe Fatai, pregătirea de iarnă a fost total greşită, dar n-are rost acum să spun mai multe. Vorbim la vară. Cît despre Yazalde, eu l-am văzut la Braga folosit mai mult în bandă, nu atacant cum joacă la noi, dar nu mai vreau să zic ceva de Dinu Gheorghe de la distanţă.

Yazalde este unul dintre fotbaliştii pe care ni-i dorim, dar el este jucătorul celor de la Braga şi trebuie să ne înţelegem cu ei. Dacă vom putea, îl vom păstra dar ar fi bine ca el să joace pe postul pe care se simte cel mai bine.

Dacă nu vom lua campionatul nici la anul şi nu vom împlini invetiţiile pe care le-am făcut aici, atunci ne vom reorganiza, vom reduce bugetul de tot cît să supravieţuim.

Sigur, dacă vom avea ghinion, dacă vom rata la mustaţă campionatul, vor interveni anumiţi factori, atunci vom continua”, a spus Niculae la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
shab
shab  •  06 Mai 2014, 16:59

Ah, am uitat sa mai spun ceva: Boloni nu a fost un fotbalist stralucit in anii 70? Si mai spui ca ai trait in perioada aia? Ia pastile, nene, ca ai probleme cu memoria. Sau cu capul.

shab
shab  •  06 Mai 2014, 16:56
Postat de adrian008 pe 06 Mai 2014, 09:25

Boloni nu a fost un fotbalist stralucit la mijlocul anilor 70.in plus steaua a vrut sa il din 1980 dar boloni a refuzat la fel cum a refuzat si gica popescu(la un moment dat).abia prin 1985 l-a convins halagian facandu-i un cabinet stomatologic la stadionul steaua.boloni era si stomatolog.iti spune un om care a trait in vremurile alea nu vorbeste din povesti.si da ,steaua folosea arcanul la aducerea jucatorilor.pe gica popescu l-au obligat sa joace la ei 6 luni cat a fost in armata.cu boloni s-au ferit pt. ca asta avea neamuri prin ungaria si nu dadea bine sa se auda pe afara de practica stelei

Cu Boloni s-au ferit pt ca avea neamuri prin Ungaria? Asta e cea mai cre tina explicatie pe care am auzit-o vreodata. Boloni era din Tarnaveni, judetul Mures. Tu ai impresia ca toti ungurii din Romania au rude in Ungaria? Asta in primul rand, ca sa stabilim ca esti pr ost. Apoi te mai intreb de ce anume trebuia sa se fereasca cei de la Steaua (sau Ceausescu, ca banuiesc ca acolo bati) de parerea ungurilor? Apoi te-as mai intreba cum se face ca toti jucatorii din lotul Stelei 86 au fost no-name la momentul aducerii in Ghencea? Esti pr ost facut gramada, degeaba ai trait vremurile alea, ca n-ai inteles nimic.

torque1981
torque1981  •  06 Mai 2014, 10:46
Postat de ovidiu_3003 pe 06 Mai 2014, 08:17

La anul CSU ...o sa fie campioana ...

sau sageata :)))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează