FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 2-2

Ioan Ovidiu Sabău a identificat punctul slab de la FCSB: „Nu e primul an când suferă acolo!” + Ce jucător a remarcat: „Are fizic, execuții tehnice”

Vali Crețu vs. Claudiu Petrila în Sepsi OSK - FCSB 2-2 // foto: Facebook @ FCSB +19   FOTO
Vali Crețu vs. Claudiu Petrila în Sepsi OSK - FCSB 2-2 // foto: Facebook @ FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 07:50 / Actualizat luni, 17 mai 2021 08:44

La Sf. Gheorghe, în meciul cu Sepsi OSK, scor 2-2, FCSB a avut o apărare șubredă, iar portarul Cătălin Straton (31 de ani) a avut mult de muncă. Ioan Ovidiu Sabău (53) vede fundașii centrali ai „roș-albaștrilor” vinovați.

Cronica meciului Sepsi - FCSB 2-2

FCSB s-a încurcat din nou, de această dată cu Sepsi OSK, iar CFR Cluj este la o victorie de titlu în Liga 1, cu două etape rămase. Prezent în studioul Look Sport, fostul mare fotbalist Ioan Ovidiu Sabău a sesizat că „roș-albaștrii” suferă din cauza fundașilor centrali, așa cum au făcut-o și în anii precedenți. „Nu e primul an când FCSB suferă din cauza fundașilor centrali. Se acccidentează 1-2 și rămân fără fundași. Dar sunt deciziile lor”, a spus Sabău.

Răzvan Oaidă, fundaș central în Sepsi OSK - FCSB!

Cu Sepsi, în centrul apărării lui FCSB au început Iulian Cristea și Ovidiu Popescu, mijlocaș defensiv la origine. Cu dureri, Ovidiu Popescu a cerut schimbarea la scurt timp după startul reprizei secunde, iar din minutul 49, Răzvan Oaidă, mijlocaș central de meserie, a jucat alături de Iulian Cristea ca fundaș central. 

5este nota primită de Iulian Cristea pentru prestația cu Sepsi, în Gazeta Sporturilor de astăzi. Colegul său din centrul apărării, Ovidiu Popescu, a primit 6, iar Oaidă, cel care i-a luat locul lui Popescu în a doua repriză, 4

FCSB are doar doi fundași centrali de meserie în lot, pe Cristea și pe Andrei Miron, care este ținut pe tușă de o accidentare. O variantă pentru centrul apărării este și Denis Haruț, dar fundașul venit de la Botoșani nu a făcut parte din lot la partida de duminică.

Ioan Ovidiu Sabău: „Petrila ar putea ajunge un jucător important”

Sabău a avut cuvinte de laudă la adresa lui Claudiu Petrila, autorul primului gol al meciului, mijlocaș împrumutat de CFR Cluj la Sepsi OSK. 

„Petrila e un jucător foarte important. Are fizic, execuții tehnice. Dacă va continua așa, ar putea ajunge un jucător important în campionatul nostru. Nu știu care sunt condițiile lui contractuale pentru CFR Cluj”, a spus Sabău. 

7este calificativul lui Claudiu Petrila pentru evoluția cu FCSB. Mijlocașul împrumutat de la CFR Cluj a fost trimis pe teren în minutul 63

Clasament Liga 1: CFR Cluj, la o victorie de titlu

Calcule la titlu. CFR Cluj, favorită în fața FCSB

Pentru a avea un meci cu titlul pe masă în Gruia, în ultima etapă, FCSB trebuie să primească ajutor de la Botoșani. Cum poate deveni FCSB campioană:

  • CFR Cluj să piardă la Botoșani, FCSB să scoată cel puțin un punct cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă
  • CFR Cluj să facă egal la Botoșani, FCSB să câștige cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă.

Programul ultimelor două etape din play-off:

Etapa 9

  • FC Botoșani - CFR Cluj, 18 mai, ora 20:30
  • FCSB - CS Universitatea Craiova, 19 mai, 21:30
  • Academica Clinceni - Sepsi Sf. Gheorghe, 20 mai, ora 20:30

Etapa 10 (urmează să fie stabilită ziua și ora)

  • CFR Cluj - FCSB 
  • CS Universitatea Craiova - Academica Clinceni 
  • Sepsi Sf. Gheorghe - FC Botoșani

VIDEO. Cornel Șfaițer, managerul celor de la Sepsi, după egalul cu FCSB, 2-2

Mai multe știri despre Sepsi - FCSB 2-2: 

Basarab Panduru a sesizat capcana lui Grozavu: „A fost o tactică specială a lui, eu așa cred”

Acționarul lui CFR a intrat în direct după Sepsi - FCSB 2-2: „Nu mă așteptam să se prezinte atât de rău!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  17 Mai 2021, 20:04

Daca ar fi dat „perla”Octavian Popescu golul pe care l-a dat Petrila,puteti sa va inchipuiti ce nunta ar fi fost pe GSP si pe GIGI SPORT1!

cirus11
cirus11  •  17 Mai 2021, 10:14

Da, e o problema. Si?? Nu Oaida a gresit aseara la goluri. A facut-o Cretu la primul pt ca si-a lasat partea goala + evident mijlocasul dreapta. La golul 2 tot Cretu il scoate din offside pe un sepsi inainte de pasa in careu si gafa lui radunovic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează