FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 2-2

Basarab Panduru a sesizat capcana lui Grozavu: „A fost o tactică specială a lui, eu așa cred”

Sepsi și FCSB au remizat, scor 2-2, și au transformat-o pe CFR Cluj în mare favorită la titlu. Basarab Panduru laudă proiectul de la Sf. Gheorghe. +19   FOTO
Sepsi și FCSB au remizat, scor 2-2, și au transformat-o pe CFR Cluj în mare favorită la titlu. Basarab Panduru laudă proiectul de la Sf. Gheorghe.

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 00:07 / Actualizat luni, 17 mai 2021 00:34

Sepsi și FCSB au remizat, scor 2-2, și au transformat-o pe CFR Cluj în mare favorită la titlu. Basarab Panduru laudă proiectul de la Sf. Gheorghe. 

  • CFR Cluj este campioană cu o victorie în meciul cu Botoșani de etapa viitoare SAU cu cel puțin o remiză în ultima rundă, cu FCSB.
  • Pentru a spera la un meci cu titlul pe masă în Gruia, în ultima etapă, FCSB trebuie să primească ajutor de la Botoșani. CFR trebuie să se încurce în Moldova. Toate calculele AICI!

Basarab Panduru laudă investițiile făcute de Laszlo Dioszegi și crede că Leo Grozavu i-a întins o capcană lui Toni Petrea în această seară. 

Sepsi - FCSB 2-2. Basarab Panduru, despre strategia covăsnenilor

„Primul 11 a fost o tactică a lui Leo Grozavu, eu așa cred. În echipa de start au fost jucători de luptă, Safranko, Dumiter în față. La mijloc doar Eder era mai tehnic, în rest, luptători.

Leo a așteptat să vadă ce se întâmplă. A simțit că poate da gol, l-a băgat pe Petrila și din momentul ăla s-a dus totul în favoarea lor, deși tot ei controlau jocul. Cu primele astea date de nea «Diosghioroș» (n.r. finanțatorul Laszlo Dioszegi)  e și normal. 

În jocul lor e o combinație între stilul lui Leo și corectitudinea celor de la Sepsi. Nu vezi niciun jucător care stă în teren. Aleargă toți de rup pământul!”, a spus Panduru, la TV Telekom Sport. 

VIDEO Laszlo Dioszegi, lider de galerie înainte de Sepsi - FCSB

Citește și alte știri despre Sepsi - FCSB: 

EXCLUSIV / VIDEO Imagini tari înainte de Sepsi - FCSB: patron-lider de galerie!

Uite de ce nu-l mai vrea Gigi Becali pe Andrei Vlad titular!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
394966434424757
Mihai Dinu  •  17 Mai 2021, 19:59

"Nu vezi niciun jucator care sta in teren. Alearga toti de rup pamantul". Cred ca asta este esentialul (trebuie sa ai conditie fizica adecvata) si cu determinare, implicare vin si rezultatele. Respect Sepsi, respect Leo Grozavu!

elgabri
elgabri  •  17 Mai 2021, 11:09

Specialistul Panduru care nici ca secund nu a rezistat

Vezi toate comentariile (2)
Comentează