FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - U CLUJ 0-0 (5-4 LA PENALTY-URI)

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău, după finala Cupei României: „E prea devreme să vorbim de ce va fi de mâine. Am nevoie de 2-3 zile libere, am fost foarte afectat”

Ioan Ovidiu Sabău, după finala Cupei României: „E prea devreme să vorbim de ce va fi de mâine. Am nevoie de 2-3 zile libere, am fost foarte afectat” +49   FOTO
Ioan Ovidiu Sabău, după finala Cupei României: „E prea devreme să vorbim de ce va fi de mâine. Am nevoie de 2-3 zile libere, am fost foarte afectat”

Articol de , - Publicat joi, 25 mai 2023 00:14 / Actualizat joi, 25 mai 2023 00:26

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lui U Cluj, a vorbit despre finala Cupei României, pierdut la penalty-uri (0-0 după timpul regulamentar și 4-5 la penalty-uri) cu Sepsi.

 După meci, antrenorul care i-a salvat pe clujeni de la retrogradare a spus că echipa lui merita victoria și și-a felicitat elevii pentru jocul prestat. 

Chipciu, discurs marcă înregistrată după eșecul din finala Cupei: „Noi, oamenii, suntem răi! Știți de ce nu îmi pare rău?” + și-a amintit de FCSB
Sepsi - U Cluj 0-0 (5-4 d. pen)
Chipciu, discurs marcă înregistrată după eșecul din finala Cupei: „Noi, oamenii, suntem răi! Știți de ce nu îmi pare rău?” + și-a amintit de FCSB

Concluziile lui Ioan Ovidiu Sabău, după finala Cupei României 

„Mi-aș fi dorit foarte mult să câștigăm, pentru acești jucători. Am un respect deosebit pentru ei. Am pregătit foarte bine jocul, i-am blocat bine și am plecat excelent pe contraatac. 

Am dominat jocul și am avut ocazii importante. Îmi pare rău pentru acești fani minunați. Îmi dau seama ce ar fi însemnat pentru ei câștigarea trofeului. Simțeam că puteam câștiga, că e momentul nostru. Am arătat bine. E păcat, dar suporterii pot fi mândri”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la OrangeSport. 

Întrebat despre ce va urma pentru el și U Cluj, Sabău a declarat că: „Urmează vacanța. Acum e prea devreme să vorbim de ce va fi de mâine. Am nevoie de 2-3 zile libere pentru că am fost foarte afectat”.

 Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor și moderat la OrangeSport a urmărit discursul lui Sabău și a declarat: „Foarte ciudat... Nu îmi lasă senzația că va continua. Cred că va continua, dar nu aș zice că 100% o va face, după cum l-am auzit”.

Citește și: 

Lovitură pentru CFR Cluj și CSU Craiova » Triumful lui Sepsi din Cupă lasă un nume mare în afara cupelor europene

Bonus pentru Sepsi » Câți bani a câștigat trupa lui Bergodi pentru succesul din Cupă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  25 Mai 2023, 00:38

pacat de fani ma,. ati adus 7-8000 de fani si sa ai de 2x ori sansa la penalty sa inchei si tu nu o faci.... lasa ca a facut-o adversarul ... vb aia "pe cine nu lasi sa moara .... ". Acum ar trebui sa-i pui pe baieti la antrenemante sa bata numai penalty-uri, pana in vara, cand incepe campionatul ... 2-3 luni, numa lov se la 11m, pana le viseaza

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close