FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - PETROLUL 0-0

„Total nepregătit!” » Lăsat în 10 oameni cu Petrolul, Sabău s-a plâns de arbitraj

Antrenorul lui U Cluj, Ioan Ovdiu Sabău. Foto: Cristi Preda (GSP) +26   FOTO
Antrenorul lui U Cluj, Ioan Ovdiu Sabău. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 18:07 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 18:25

După U Cluj - Petrolul 0-0, Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), antrenorul ardelenilor, s-a declarat dezamăgit de arbitrajul lui Florin Andrei, contestând în special eliminarea lui Valentin Gheorghe în minutul 61.

În primul meci al zilei în SuperLigă, U Cluj și Petrolul au „dat-o la pace”, scor final 0-0. Gazdele au jucat în inferioritate numerică ultimele 30 de minute din timpul regulamentar, după ce Valentin Gheorghe a fost eliminat în '61, la doar 4 minute după ce fusese introdus pe teren.

Antrenorul Universității, Ioan Ovidiu Sabău, nu a fost de acord cu decizia „centralului” Florin Andrei. Acesta a considerat că lovitura pe care Gheorghe i-a aplicat-o cu brațul lui Dumitriu a fost de „roșu”, însă „Moțu'” Sabău nu împărtășește viziunea arbitrului.

+22 FOTO

Ioan Ovidiu Sabău, nemulțumit de arbitraj după U Cluj - Petrolul 0-0: „Total nepregătit”

„Foarte ușor dictată eliminarea, și fără să meargă să verifice la VAR. Cred că așa ar fi fost cel mai corect.

Am înțeles că arbitrul de rezervă i-a spus că e galben. Dacă greșesc, îmi cer scuze. Trebuia să meargă să verifice la VAR pentru că n-a fost cu intenție, n-a fost o intrare agresivă. În fotbal duci brațul, te protejezi... eu îl respect pe domnul arbitru, e un băiat foarte serios, dar cred că a venit total nepregătit astăzi.

Eu zic că era galben acolo. Vali Gheorghe a ridicat mâna să se protejeze, prea ușor a luat cartonaș roșu. Florin Andrei m-a mai arbitrat și mi s-a părut că are o anumită linie, că are curaj și știe să arbitreze, dar azi nu mi-a plăcut.

La fel și la hențul lui Huja. Nici măcar nu dai impresia că a fost sau nu a fost. La fel, lui Mitrea la primul fault îi dai deja galben. Nu știu dacă se interpretează că a fost cu tentă, eu comentez ce am văzut. Nu mi s-a părut în formă arbitrul”, a afirmat Sabău, conform digisport.ro

Referitor la rezultat, Sabău a comentat:

„Sunt mulțumit. Puteam să și pierdem, chiar dacă ei n-au avut ocazii de a marca, doar niște șuturi de la distanță. Noi n-am fost acolo unde trebuia să fim cu atacanții, dar ținând cont de toate problemele din ultima perioadă - accidentări și suspendări -, eu cred că e un rezultat destul de bun.

Sper ca după această pauză să recuperez toți jucătorii, inclusiv pe cei care au o anumită valoare, dar nu se pot exprima la nivelul lor din cauza problemelor fizice”.

U Cluj ocupă acum locul 9 în SuperLigă, cu 20 de puncte acumulate în 16 etape. Până la finalul rundei, ardelenii ar putea fi depășiți de Poli Iași și Oțelul sau UTA, în funcție de rezultatele înregistrate.

VIDEO » Spirite încinse după eliminarea lui Vali Gheorghe

Mai multe știri din Liga 1:

Imagini fabuloase cu Adrian Mititelu Jr., în Ghencea, la un Steaua - Universitatea Craiova » Avea doar 13 ani, iar transformarea e uluitoare

Notele GSP după U Cluj - Petrolul » Care sunt jucătorii care au primit 2 și 4 după prestația de pe Cluj Arena

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează